ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Με την ίδια συνταγή η ενδεκάδα ενόψει Μέταλιστ

Με την ίδια συνταγή η ενδεκάδα ενόψει Μέταλιστ

Κατά 9/11 το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού απέναντι στην Μέταλιστ θα είναι το ίδιο με την ρεβάνς στο κόντρα στην Ρουμπίν. Εκτός οι Κάρολ-Μέλμπεργκ, μέσα οι Μέγκιερι-Χολέμπας, στόπερ ο Μαρκάνο.
Στο Χάρκοβο ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε τον Ολυμπιακό στον αγωνιστικό χώρο, σχεδόν με το ίδιο βασικό σχήμα που είχε λειτουργήσει στην Μόσχα. Έτσι, λοιπόν, και στον επαναληπτικό, ο Ισπανός τεχνικός (κατά πάσα πιθανότητα) θα χρησιμοποιήσει στην βασική ενδεκάδα των ερυθρόλευκων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", τους ίδιους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε και στην ρεβάνς κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν στο Φάληρο.
Ποια θα είναι, λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα, η βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στην Μέταλιστ; Το βασικό σχήμα των ερυθρολεύκων αναμένεται να είναι κατά 9/11 ίδιο με εκείνο που χρησιμοποίησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην ρεβάνς με την Ρουμπίν Καζάν. Τότε είχε ξεκινήσει τους εξής: Κάρολ, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μανιάτη, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Aπέναντι στη Μέταλιστ οι αλλαγές θα είναι δύο. Μία στην θέση του τερματοφύλακα, με τον Μπάλας Μέγκιερι να επιστρέφει αντί του Ρόι Κάρολ, ενώ λόγω της απουσίας του (τιμωρημένου λόγω καρτών) Όλοφ Μέλμπεργκ, θα πάρει θέση βασικού ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του αριστερού μπακ, με τον Ιβάν Μαρκάνο να μεταφέρεται στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Μπάλας Μέγκιερι θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, έχοντας μπροστά του στο κέντρο της άμυνας τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ιβάν Μαρκάνο. Στα άκρα, στα δεξιά θα τοποθετηθεί ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης και αριστερά ο φορτσάτος Χοσέ Χολέμπας. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής τον ρόλο του "κόφτη" στον άξονα θα τον αναλάβει ο "βιονικός" Γιάννης Μανιάτης, έχοντας δίπλα του και λίγο πιο μπροστά του τούς Πάμπλο Ορμπάιθ και Αριέλ Ιμπαγάσα. Στην ερυθρόλευκη γραμμή κρούσης, στο πόστο του αριστερού χαφ-εξτρέμ θα χρησιμοποιηθεί ο "κόκκινος διάβολος", Κέβιν Μιραλάς, δεξιά θα παραμείνει ο "ευρωπαίος σκόρερ" Νταβίδ Φουστέρ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο "τρομοκράτης" Ραφίκ Τζεμπούρ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου