ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Για να μην ξεχνιομαστε βαζελακια....

Για να μην ξεχνιομαστε βαζελακια....

14/3/2012

Ποσες φορες θα σας το πω λαγουδακια μου..δεν πιπιλαμε δαχτυλο και δεν κοιμομαστε ορθιοι...ποτε θα το καταλαβετε? εχετε την εντυπωση πως θα βγαζετε για λογους εντυπωσιασμου τις ανακοινωσεις σας και δεν θα παιρνετε τις απαντησεις σας? ετσι νομιζατε ε? για να σας θυμισουμε λοιπον ποτε ζητησατε εσεις αναβολη αγωνα λογω συμμετοχης σε Ευρωπαικη διοργανωση...και αλλη φορα να μην μιλατε...ετσι λαγουδακια μου???

Ιδου λοιπον τι ειχε συμβει τοτε....

Ζήτησε αναβολή ο Παναθηναϊκός για το ματς με τον Ιωνικό, που συμφωνεί

Τη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα σκέφτεται ο Παναθηναϊκός
Τη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα σκέφτεται ο Παναθηναϊκός   (Φωτογραφία:  Action Images )


Αθήνα
Η πρόκληση της πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League, υποχρέωσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να υποβάλει αίτημα στην ΕΠΑΕ για αναβολή του αγώνα με τον Ιωνικό που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο το απόγευμα. Το χθεσινό 1-0 επί της Μπαρτσελόνα, φέρνει τους «πράσινους» κοντά σε πρόκριση στους «4» της σπουδαιότερης διασυλλογικής διοργάνωσης και ένα παιχνίδι ενδιάμεσα, θα επιβάρυνε τη φυσική κατάσταση των παικτών της αθηναϊκής ομάδας, κάτι που δεν θα το ήθελε κανείς εν όψει του επαναληπτικού που θα γίνει την Τρίτη στο Νου Καμπ.
Η τύχη του αιτήματος της αθηναϊκής ΠΑΕ, θα κριθεί την Παρασκευή στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΑΕ, ενώ αύριο θα κατατεθεί και η έφεση των «πρασίνων» στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της διοργανώτριας αρχής για τις ποινές που ανακοίνωσε σήμερα ο αθλητικός δικαστής σχετικά με το ντέρμπι των «αιωνίων» κόντρα στον Ολυμπιακό.
Πάντως ο Ιωνικός δεν έχει αντίρρηση να αναβληθεί ο μεθαυριανός αγώνας με τον ΠΑΟ. Όπως έγινε γνωστό, από τους διοικούντες τον Ιωνικό, η στάση που θα τηρήσει η ΠΑΕ, θα είναι υπέρ της αναβολής, με την προϋπόθεση ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, να γίνει μετά τις 21 Απριλίου, οπότε θα διεξαχθεί η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και από εκείνη την ημέρα μέχρι δύο ημέρες μετά το Πάσχα (5 Μαϊου) θα υπάρξει διακοπή στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Δηλαδή ο Ιωνικός λέει «ναί» στην αναβολή του αγώνα, αλλά όπως είναι φυσικό δεν θέλει να επιβαρυνθεί αυτός αγωνιζόμενος Κυριακή, Τετάρτη και Κυριακή.
πηγη : http://sports.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου