ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Φέργκιουσον: «Χάσαμε δίκαια»

Φέργκιουσον: «Χάσαμε δίκαια»

12/4/2012
Φέργκιουσον: «Χάσαμε δίκαια»
Την άποψή του ότι η Γουίγκαν νίκησε δίκαια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» ήταν δυσαρεστημένος, τόσο από την εμφάνιση των παικτών του, όσο και από τις λάθος διαιτητικές αποφάσεις. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουν.

«Ήταν μία πολύ κακή βραδιά για την ομάδα μου. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η Γουίγκαν ήταν πολύ καλύτερη από μας. Ήταν ένα από αυτά τα άσχημα παιχνίδια, τα οποία είναι αναπόφευκτα στο ποδόσφαιρο», τόνισε ο Φέργκιουσον.

Όσον αφορά τα λάθη που έγινα από τους διαιτητές , ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, δεν θέλησε να σταθεί σε αυτά, καθώς πιστεύει ότι η Γουίγκαν πήρε δίκαια τη νίκη.

«Το ποδόσφαιρο που έπαιξαν ήταν κατά διαστήματα εξαιρετικό. Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις. Απλά δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους», δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών. Για να προσθέσει στην συνέχεια ότι η καλή απόδοση των αντιπάλων οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον προπονητή της ομάδας.

Σχετικά με την συνέχεια του πρωταθλήματος και με την μάχη για τον τίτλο με την Μάντσεστερ Σίτι, είπε: «Θα θέλαμε να μην είχαμε χάσει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να δεχτούμε το γεγονός ότι και οι δυο ομάδες θα χάσουν κι άλλους βαθμούς μέχρι το τέλος».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου