ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Μοράτι: «Δεν περίμενα τη Γιουβέντους»

Μοράτι: «Δεν περίμενα τη Γιουβέντους»


13/4/2012
Μοράτι: «Δεν περίμενα τη Γιουβέντους» (Εντυπωσιασμένος από τη φετινή πορεία της Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα δήλωσε ο Μάσιμο Μοράτι. Ο πρόεδρος της Ίντερ τόνισε ότι κανείς δεν περίμενε φέτος η «Γηραιά Κυρία» να βρίσκεται στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από τη Μίλαν που είναι δεύτερη.

«Έχω εντυπωσιαστεί από τη Γιουβέντους. Τα πηγαίνει πολύ καλά, παίζει πολύ και το ποδόσφαιρο της είναι αποτελεσματικό. Είναι σίγουρα κάτι καινούργιο, κάτι που δεν περιμένει να συμβεί τη φετινή σεζόν και τελικά έγινε. Όσον αφορά τη Μίλαν, παραμένει δυνατή. Ωστόσο, προτιμώ την Νάπολι…», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι» και στη συνέχεια τόνισε πως στόχος της δικής του ομάδας είναι να τερματίσει στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν:

«Πάντα στεναχωριόμαστε με κάθε βαθμό που χάνουμε. Για παράδειγμα, έπρεπε να κερδίσουμε την Κάλιαρι στην Τεργέστη και θα ήμασταν κοντά στην τρίτη θέση, η οποία θα μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε το πόσο προσεκτικοί έπρεπε να είμαστε. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και οι αντίπαλοί μας έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Εμείς το θέλουμε και νομίζω ότι έχουμε έναν καινούργιο λόγο να ελπίζουμε».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου