ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Οι Πολωνοί εμπλέκουν Στίλιτς με Ολυμπιακό

Οι Πολωνοί εμπλέκουν Στίλιτς με Ολυμπιακό

Σύμφωνα με δημοσίευμα πολωνικής ιστοσελίδας, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό της Λεχ Πόζναν, Σεμίρ Στίλιτς.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "sport.wp.pl" αναφέρει πως ο Σεμίρ Στίλιτς βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, μαζί με τους Πάουλο Ματσάντο (Τουλούζ) και Κριστιάν Μανουέλ Τσάβες (Μπόκα Τζούνιορς).

O Βόσνιος διεθνής μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη Λεχ Πόζναν, στην οποία αγωνίζεται από το 2008 (σ.σ. 18 γκολ σε 99 συμμετοχές με την πολωνική ομάδα), ενώ ο μάνατζέρ του, Φαλί Ραμαντανί, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό.

Το ρεπορτάζ της πολωνικής ιστοσελίδας υπογραμμίζει πως το όνειρο του 25άχρονου (8/10/1987) αριστεροπόδαρου επιθετικού μέσου είναι να αγωνιστεί στην Bundesliga, με την Γκλάντμπαχ να είχε εκφράσει ενδιαφέρον πριν από λίγους μήνες για την απόκτησή του.

Το σίγουρο είναι πως ο Στίλιτς θα αποχωρήσει από τη Λεχ Πόζναν, καθώς ο ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο Πρωτάθλημα, πιστεύοντας πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Δείτε βίντεο με τον Σεμίρ Στίλιτς εν δράσει...


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου