ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Έργο πνοής, «σημάδι» παραμονής

Έργο πνοής, «σημάδι» παραμονής 

13/4/2012

Οι προσπάθειες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για…μετακόμιση στο κλειστό του Ελληνικού, δεν καρποφόρησαν στο πρόσφατο παρελθόν για αδιανόητος είναι αλήθεια λόγους. Τα Ολυμπιακά Ακίνητα και η γραφειοκρατία, στέρησαν από την ομάδα την ευκαιρία να φτιάξει μία σούπερ έδρα, αλλά και στην εγκατάσταση ουσιαστικά να ζήσει και όχι να σκουριάζει από την εγκατάλειψη, όπως και τα περισσότερα γήπεδα των αγώνων του καταστροφικού έτους 2004. Φαίνεται όμως ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη…Το σημερινό (13/04) δημοσίευμα του «Πρωταθλητή», βάζει νέα πλοκή στην υπόθεση, αφού αν τελεσφορήσει αυτή η νέα προσπάθεια μετεγκατάστασης της ομάδας, θα μιλάμε για νέα εποχή.

Όχι μόνο για την ομάδα, που θα φύγει επιτέλους από το παλιό, δυσλειτουργικό και αφιλόξενο τις περισσότερες φορές ΣΕΦ, αλλά και για την περιοχή γενικότερα. Η πρόθεση της οικογένειας είναι να επενδύσει στην πλήρη ανάπλαση του Ελληνικού και των χώρων γύρω από το κλειστό, με εμπορικά κέντρα, τουριστικές επιχειρήσεις και έργα ανάπτυξης, που εκτός όλων των άλλων που συνεπάγονται, θα δώσει δουλειά σε εκατοντάδες ανθρώπους. Μία περιοχή που μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες φυτοζωεί και παρά τα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για Άραβες και πετροδολάρια, παραμένει ανεκμετάλλευτη. Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αναφέρει ότι ήδη εμπειρογνώμονες συλλέγουν στοιχεία για την αναμόρφωση εντός και εκτός γηπέδου, αφού το ελληνικό Δημόσιο, βλέποντας προφανώς πως η λύση της κατεδάφισης μόνο ζημιά θα απέφερε, άλλαξε ρότα.

Αν μη τι άλλο, εκτός από έξυπνη επιχειρηματική κίνηση για την οποία λεπτομέρειες θα μάθουμε πιθανότατα τις επόμενες ημέρες, θα ανεβάσει ένα ακόμα σκαλί τον Ολυμπιακό, που θα αποκτήσει το δικό του «σπίτι» στα πρότυπα των μεγάλων εδρών της Ευρώπης. Σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο, καθώς όσοι έχουν ταξιδέψει στα γήπεδα των ομάδων της Ευρωλίγκας, έχουν μείνει με το στόμα ανοικτό για τις παροχές που δίνουν στον θεατή και τις τεράστιες δυνατότητες στα θέματα marketing και διασκέδασης που προσφέρουν.

Ακόμα μεγαλύτερη είδηση όμως, είναι το ότι πλέον είναι φανερό ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έχουν αναθεωρήσει την απόφασή τους για αποχώρηση το περυσινό καλοκαίρι και σχεδιάζουν για το μέλλον. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια, καθώς η εποχή επιτάσσει φειδώ και προσεκτικές κινήσεις. Σε μία χώρα που η οικονομική κατάσταση είναι, και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει ρευστή για αρκετά ακόμα χρόνια, το να διατυμπανίσουν την πρόθεσή τους να μείνουν στην ηγεσία της ομάδας, έχοντας όραμα και πολλές εμπειρίες για το μέλλον, θα εμπεριείχε μεγάλο ρίσκο. Όμως τα μεγαλεπήβολα σχέδια για το γήπεδο του Ελληνικού, εκτός από έργο πνοής, είναι αναμφίβολα και μεγάλο σημάδι παραμονής…

Υ.Γ. Ας βρεθεί, επιτέλους, μία λύση με τα δεδουλευμένα του Γιάννη Ιωαννίδη από την περίοδο 1999-2000. Σε μία υπόθεση που έχουν δίκιο και ο πρώην προπονητής, αλλά και η τωρινή διοίκηση του Ολυμπιακού, μόνο ζημιά προκαλούν και στις δύο πλευρές αυτές οι διαδικασίες. Είναι κρίμα να πέφτει στα μάτια των οπαδών της ομάδας το πάλαι ποτέ ίνδαλμά του πάγκου και ο άνθρωπος που αναγέννησε το τμήμα, όπως και να ταλαιπωρείται η ΚΑΕ για…αμαρτίες άλλων.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου