ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Αμφίβολη… Ανάσταση στην ΑΕΚ

Αμφίβολη… Ανάσταση στην ΑΕΚ

12/4/2012

Αμφίβολη… Ανάσταση στην ΑΕΚ
Θρησκευτικώς θα έρθει σίγουρα.

Οικονομικώς δεν έχει κανένα «πάτημα» να το ελπίζει (τουλάχιστον προσεχώς) η ΑΕΚ.

Οι 120.000 ευρώ που απομένουν για να κλείσει ο φάκελος της UEFA συνεχίζουν να αναζητούνται -τα σημεία ζωής του Νίκου Νοτιά το ίδιο κι ενώ πρόεδρος και λοιπά μέλη του Δ.Σ. αναχωρούν για να γιορτάσουν το Πάσχα, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ θα το κάνουν με έναντι… 200 ευρώ του δώρου που προβλέπεται να πάρουν.

Μπορεί οι μέρες να περνούν και ο (ήδη καθυστερημένος) φάκελος που στάλθηκε για την αδειοδότηση να απαιτεί… συμπλήρωμα, αλλά στην ΑΕΚ δεν κινείται φύλλο.

Οι επαφές, λοιπόν, του Ανδρέα Δημητρέλου δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν περισσότερα από 130.000 ευρώ, ο Νίκος Νοτιάς υποσχέθηκε στον Μάκη Κασνακίδη ότι «θα κάνει ό,τι μπορεί» αλλά ακόμα… δεν έχει μπορέσει και κάπως έτσι οι 120.000 ευρώ που απομένουν (και αφορούν οφειλή 80.000 ευρώ στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και 40.000 ευρώ σε μάνατζερ) εξακολουθεί να παραμένει άγνωστο το πού θα βρεθούν.

Όπως άγνωστο παραμένει το πότε θα πάρουν ολόκληρο το δώρο του Πάσχα οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ, οι οποίοι είχαν λάβει δεσμεύσεις ότι το θέμα θα διευθετηθεί, αλλά τελικά έλαβαν έναντι 200 και 300 ευρώ για να περάσουν τις γιορτές.

Μόλις, λοιπόν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο εκπρόσωπος του έτερου μεγαλομετόχου (Supporters) και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. επιστρέψουν από τους προορισμούς όπου θα τις περάσουν, το «σαφάρι» για την εξασφάλιση του (υπέρογκου όπως αποδεικνύεται για τους μετόχους) ποσού που απαιτείται για να μην πάει τουλάχιστον στράφι η τεράστια προσπάθεια για την αδειοδότηση, θα συνεχιστεί.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου