ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Όλα στο χέρι της Παρί

Όλα στο χέρι της Παρί

13/4/2012
Όλα στο χέρι της Παρί
Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την Μονπελιέ στον πίνακα του Σαμπιονά, ωστόσο ο Μάξουελ θεωρεί ότι τα πάντα εξαρτώνται από την δική του ομάδα όσον αφορά την υπόθεση τίτλος. Οι Παριζιάνοι αντιμετωπίζουν την επόμενη αγωνιστική την Οσέρ στην Βουργουνδία και θέλουν τη νίκη, ώστε να μεταφέρουν την πίεση στους πρωτοπόρους.

«Τα πάντα θα κριθούν μεταξύ της ομάδας μου και της Μονπελιέ. Βρισκόμαστε πίσω με τρεις βαθμούς, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε την κατάσταση. Κάθε παιχνίδι για μας είναι πάρα πολύ σημαντικό και δεν πρέπει να χάσουμε ούτε ένα βαθμό», τόνισε ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Παράλληλα ο Μάξουελ δεν θέλησε να σχολιάσει την αναμέτρηση της Μαρσέιγ και της Μονπελιέ, δηλώνοντας πως δεν είδε το ματς, αλλά θεωρεί ότι από την στιγμή που επικράτησε η ομάδα του Ρενέ Γκιράρ, ήταν και αυτή που άξιζε τη νίκη.

«Πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Οι οπαδοί μας το θέλουν πάρα πολύ. Θα είναι μεγάλη απογοήτευση αν στο τέλος δεν είμαστε πρωταθλητές», συμπλήρωσε ο 30χρονος αριστερός μπακ.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου