ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ρίτσαρντς: «Ήθελα να βάλω τα κλάματα»

Ρίτσαρντς: «Ήθελα να βάλω τα κλάματα»

11/4/2012
Ρίτσαρντς: «Ήθελα να βάλω τα κλάματα»
Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Μίκα Ρίτσαρντς όσον αφορά στην πορεία της Μάντσεστερ Σίτι στην σεζόν. Ο αμυντικός των «πολιτών» μίλησε επίσης και για το πρωτάθλημα που όλα δείχνουν ότι θα καταλήξει στην συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, ενώ αποκάλυψε ότι ήθελε να βάλει τα κλάματα όταν συνειδητοποίησε ότι χάνεται ο τίτλος.

Ο διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε και στα έντονα συναισθήματα που δημιουργεί το ποδόσφαιρο, λέγοντας χαρακτηριστικά ποια ήταν η αντίδρασή του βλέποντας το παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» με την Μπλάκμπερν: «Στο ημίχρονο και μέχρι το 60ο λεπτό πίστευα ότι όλα γίνονται. Αλλά η Γιουνάιτεντ είναι ομάδα που μπορεί να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Όταν πέτυχαν το πρώτο γκολ κατάλαβα ότι θα χάναμε το πρωτάθλημα και πραγματικά ήθελα να βάλω τα κλάματα. Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Ο 23χρονος άσος στάθηκε και στο γεγονός ότι ενώ η ομάδα του στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος ήταν στην πρώτη θέση, πλέον βρίσκεται οχτώ βαθμούς πίσω από την συμπολίτισσά της. «Κάναμε το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της Premier League παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και τώρα βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση», δήλωσε ο Ρίτσαρντς.

Όσον αφορά την μεγάλη αντίπαλο, ο διεθνής αμυντικός έδειξε να πιστεύει ότι έχει και λίγο παραπάνω τύχη «όταν η Γιουνάιτεντ δεν παίζει καλά καταφέρνει να κερδίσει στο τέλος. Όταν εμείς δεν παίζουμε καλά πάντα χάνουμε. Τους σέβομαι απόλυτα, αλλά θεωρώ ότι έχουμε παίξει πολύ καλύτερα σε όλη την σεζόν»συμπλήρωσε.

Επιπλέον ο Ρίτσαρντς τόνισε και την σπουδαιότητα του να μάθει από αυτή την εμπειρία η ομάδα του, ώστε να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη την επόμενη σεζόν.

Ο άσος της Σίτι, όμως, μίλησε και για τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον οποίο θεωρεί έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο: «Είναι ένας τρομερός προπονητής. Αν εμείς είχαμε χάσει με 6-1, αυτή την στιγμή η Γιουνάιτεντ θα ήταν με 20 βαθμούς μπροστά. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε αυτή την ήττα είναι εκπληκτικός και η επιτυχία πιστώνεται σε αυτόν».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου