ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ένδειξη παραμονής Μπόλονι

Ένδειξη παραμονής Μπόλονι 

12/4/2012

Ένδειξη παραμονής Μπόλονι  
Συνάντηση με τον Λάζλο Μπόλονι είχαν σήμερα το μεσημέρι ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης στα γραφεία της Τουμπας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και ο προπονητής συζήτησαν όλα τα αγωνιστικά θέματα ενόψει της διαδικασίας των πλέι-οφ του πρωταθλήματος αλλά και κάποια στοιχεία που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την συνάντηση που είχαν και πάλι οι τρεις άνδρες πριν από λίγες ημέρες φέρνει ένα κύμα αισιοδοξίας για την παραμονή του Ρουμάνου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα.

Μπορεί να αποφεύγονται οι κουβέντες στην ΠΑΕ για το θέμα, ωστόσο, η σημερινή συνάντηση, κάποιοι την έλαβαν σαν μια ένδειξη για τις προθέσεις του Μπόλονι ενόψει της νέας σεζόν.

Φυσικά και θεωρούν ότι ο επαγγελματισμός που έχει επιδείξει ο Μπόλονι δεν θα του επέτρεπε να μην προετοιμάσει κάποια ζητήματα ακόμη και για την διάδοχό του. Το γεγονός ότι πριν την σημερινή συνάντηση των Βρύζα, Κωνσταντινίδη, Μπόλονι προϋπήρξε άλλο ραντεβού στο οποίο συζητήθηκαν και πάλι θέματα προγραμματισμού, αφήνει λίγες αμφιβολίες.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου