ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Φαρινός: «Μπορούμε τη νίκη με Μπάρτσα»

Φαρινός: «Μπορούμε τη νίκη με Μπάρτσα»

13/4/2012
Φαρινός: «Μπορούμε τη νίκη με Μπάρτσα»
Την πεποίθησή του ότι η Λεβάντε μπορεί να κερδίσει την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Χαβιέ Φαρινός. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για την 34η αγωνιστική της Primera Division, με τους Καταλανούς να απέχουν τέσσερις βαθμούς από την κορυφή και να θέλουν τη νίκη, ώστε να συνεχίσουν το «κυνήγι» της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τίτλο.

«Δεν θα εγκαταλείψουμε τόσο εύκολα ένα τέτοιο παιχνίδι. Μπορούμε να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα ώστε του χρόνου να αγωνιστούμε στην Ευρώπη», τόνισε ο 34χρονος μέσος.

Ωστόσο θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι τα παιχνίδια κόντρα σε τόσο μεγάλες ομάδες είναι πάρα πολύ δύσκολα, αλλά, τόσο ο ίδιος, όσο και συμπαίκτες του, θα κάνουν τα πάντα για πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Άλλωστε ο Φαρινός δεν ξεχνάει ότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν χάσει κι άλλους βαθμούς μακριά από την έδρα τους την φετινή σεζόν.

«Η Μπαρτσελόνα έχει χάσει και άλλα παιχνίδια εκτός Καμπ Νου. Γιατί να μην συμβεί κάτι τέτοιο και τώρα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά είμαστε έτοιμοι», πρόσθεσε ο άσος της Λεβάντε.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου