ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Τζόουνς : «Για τον γιο μου»

Τζόουνς : «Για τον γιο μου»

11/4/2012
Τζόουνς : «Για τον γιο μου»
Μπορεί ο Αντι Κάρολ να χάρισε τη νίκη στη Λίβερπουλ στο φινάλε του αγώνα, όμως τα φώτα συγκέντρωσε πάνω του ο τρίτος τερματοφύλακας των "κόκκινων" Μπραντ Τζόουνς.

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία φορά που ο Μπραντ Τζόουνς αγωνίστηκε σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ και με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο του Ιγουντ Παρκ κατάφερε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα να αποκρούσει το πρώτο πέναλτι που εκτέλεσε στον αγώνα ο Γιακούμπου.

Ο Τζόουνς υπήρξε συμπαίκτης με τον Γιακούμπου στη Μίντλεσμπρο και όπως αποκάλυψε είχε καθίσει πολλές φορές κάτω από τα δοκάρια μετά το τέλος της προπόνησης προκειμένου να εξασκηθεί ο Νιγηριανός στα πέναλτι. «Γνωρίζοντας το στυλ που χτυπάει τα πέναλτι, μάντεψα τι θα κάνει και ευτυχώς μπλόκαρα τη μπάλα».

Για τον 30χρονο Αυστραλό τερματοφύλακα η τελευταία χρονιά υπήρξε πολύ σκληρή, καθώς μόλις τον περασμένο Νοέμβριο έχασε έπειτα από σκληρή μάχη με τη λευχαιμία τον πεντάχρονο γιο του, Λούκα. «Η απόκρουση ήταν γι’αυτόν αλλά και για τους οπαδούς οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μου». Ωστόσο η γέννηση του ενός ακόμη γιου πριν λίγες ημέρες φαίνεται πως του έφερε τύχη. Αν και για να φτάσει η σειρά του Τζόουνς η Λίβερπουλ χρειάστηκε να δει να αποβάλλονται σε διάστημα δυο εβδομάδων τόσο ο Πέπε Ρέινα όσο και ο Αλεξαντρ Ντόνι.

Ο Τζόουνς είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία της Λίβερπουλ στον σαββατιάτικο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Εβερτον. «Για να είμαι ειλικρινής ο ημιτελικός δεν πέρασε από το μυαλό μου, αλλά είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και σημασία έχει να προετοιμαστώ κατάλληλα και να μείνω συγκεντρωμένος» τόνισε.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου