ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Βάζει στοπ στη μεταγραφολογία

Βάζει στοπ στη μεταγραφολογία

12/4/2012

Βάζει στοπ στη μεταγραφολογία
«Φρένο» σε όσα ακούγονται ή γράφονται σχετικά με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ατρομήτου επιχειρούν να βάλουν οι Περιστεριώτες. Με ανακοίνωσή της η ομάδα των δυτικών προαστίων τονίζει πως μοναδική της προτεραιότητα είναι πλέι οφ και τελικός Κυπέλλου και προσθέτει ότι μετά το τέλος της περιόδου θα ασχοληθεί με την ενίσχυσή της.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι υποχρεωμένη να ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι απόλυτη και μοναδική της προτεραιότητα αποτελούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Πόσο μάλλον όταν μπροστά μας έχουμε δύο πολύ μεγάλες προκλήσεις: Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στην συνέχεια την πρώτη μας συμμετοχή στους αγώνες πλέι-οφ.

Κατόπιν τούτου, γίνεται αντιληπτό ότι η διοχέτευση ονομάτων, ως υποψήφιων μεταγραφικών στόχων του Ατρόμητου είναι κάτι που απέχει παντελώς από την πραγματικότητα και επ' ουδενί δεν συνάδει με τη φιλοσοφία μας ως ομάδα.

Με τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και κατ' επέκταση με τα μεταγραφικά θα ασχοληθούμε μετά το τέλος της περιόδου και την ολοκλήρωση των στόχων μας
».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου