ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μπαρτσελόνα για Βαλβέρδε γράφει το "France Football"

Μπαρτσελόνα για Βαλβέρδε γράφει το "France Football"

Το έγκυρο "France Football" αναφέρει πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, καθώς χαίρει της εκτίμησης του τεχνικού διευθυντή, Θουμπιθαρέτα.
Mετά τις Βαλένθια, Σοσιεδάδ, Μπιλμπάο, Σπαρτάκ Μόσχας και Σουόνσι σύμφωνα με το France Football ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.
Ο γαλλικός Τύπος πήρε σήμερα την σκυτάλη με δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η ηλεκτρονική έκδοση του έγκυρου γαλλικού περιοδικού "France Football" αναφέρει πως ο Πεπ Γουαρδιόλα θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν.

Όπως τονίζεται ο Καταλανός τεχνικός θέλει να αναλάβει μία ομάδα με λιγότερη πίεση, έτσι ώστε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην προσωπική ζωή του.

Η παρουσία του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκαλέσει έξτρα άγχος στον Πεπ Γουαρδιόλα που οδηγείται σε αυτή την απόφαση μετά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο βοηθός του, Τίτο Βιλανόβα.

Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται το όνομα του προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος φέρεται ως υποψήφιος για να τον διαδεχθεί.

Μάλιστα γίνεται αναφορά στην στήριξη που παρέχει στη συγκεκριμένη επιλογή, ο τεχνικός διευθυντής των "μπλαουγκράνα", Αντόνιο Θουμπιθαρέτα.

Κύριος αντίπαλος του Ερνέστο Βαλβέρδε για την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα είναι ο Λοράν Μπλαν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου