ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Βαλβέρδε: «Δεν είχα πρόταση από την Μπαρτσελόνα»

Βαλβέρδε: «Δεν είχα πρόταση από την Μπαρτσελόνα» 

4/5/2012

Βαλβέρδε: «Δεν είχα πρόταση από την Μπαρτσελόνα»
Καμία πρόταση δεν είχε από την Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα, όπως δήλωσε ο ίδιος σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να ανταποδώσει τα καλά λόγια που είπε ο 41χρονος τεχνικός για εκείνον, ενώ τόνισε πως ο Τίτο Βιλανόβα είναι ιδανική λύση για τον πάγκο της «Μπάρτσα».

«Αυτό που έχει κάνει ο Γκουαρντιόλα στην ομάδα είναι καταπληκτικό. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι που έχει κατακτήσει, αλλά όλα όσα έχει κάνει για την εικόνα της ομάδας», είπε αρχικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε και πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια πως η περίπτωση του Γκουαρντιόλα είναι περίπλοκη. Καμιά φορά είναι δύσκολο να καταλάβεις τέτοιες περιπτώσεις, αλλά θα πρέπει να μπεις στο ρόλο του προπονητή. Το θέμα είναι να “γεμίσεις τις μπαταρίες σου” και γρήγορα να επανέρχεσαι».

Αναφορικά με το μέλλον της Μπαρτσελόνα είπε: «Ο προπονητής που ανέλαβε μετά τον Πεπ Γκουαρντιόλα θα έχει δύσκολο έργο, καθώς ο Πεπ έχει κάνει κάτι μεγάλο. Ξέω τον Τίτο Βιλανόβα και είμαι χαρούμενος με εκείνον. Ακούγεται πολύ καλά. Πρόκειται για μία επιλογή ευρέως αποδεκτή. Είναι πολύ ικανός».

Τέλος, ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε για το γεγονός πως το όνομά του ακουγόταν για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα: «Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο από την ομάδα. Δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα. Μάλιστα θα ξαναδώ τα μηνύματά μου…».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου