ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Οι έπαινοι του Γκουαρντιόλα στον Βαλβέρδε!

Οι έπαινοι του Γκουαρντιόλα στον Βαλβέρδε!

Δείτε το βίντεο με τα λεγόμενα του Πεπ Γκουαρντιόλα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, την Παρασκευή (4/5).
Ο τεχνικός ηγέτης της Μπαρτσελόνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε:

"(Ο Βαλβέρδε) έχει αποδείξει ότι έχει θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν με τη δουλειά που έχει κάνει στην Αθλέτικ, στη Βιγιαρεάλ, όπου και αν εργάστηκε. Στον Ολυμπιακό βρέθηκε δυο φορές. Πήγε εκεί, κατέκτησε το πρωτάθλημα, επέστρεψε εδώ, πήγε και πάλι στην Ελλάδα και πήρε ξανά δυο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι είναι έτοιμος για να προπονήσει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο.

Του έλειψε ένα τίποτα για να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, νομίζω ότι ένα γκολ της Μαρσέιγ στο τελευταίο λεπτό τον άφησε έξω από τους 16, όμως η συμμετοχή στη διοργάνωση ήταν φανταστική. Νομίζω ότι είναι πανέτοιμος, είμαι πολύ χαρούμενος για το πώς του πήγαν τα πράγματα και για όσα διάβασα για αυτόν, διότι το να πας σε δυο διαφορετικές χρονικές περιόδους σε μια χώρα όπως η Ελλάδα και να κατακτήσεις δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα και το Κύπελλο, δεν είναι εύκολο. Και βέβαια, εκτός όλων των άλλων, θα ξαναέχουμε κοντά μας έναν πολύ καλό φωτογράφο!", ήταν ακριβώς τα λόγια του προπονητή της Μπαρτσελόνα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δείτε το βίντεο...

Ο Γουαρδιόλα για τον Βαλβέρδε (4-5-2012) από sport24tv

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου