ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Οι τέσσερις ελληνικοί στόχοι

Οι τέσσερις ελληνικοί στόχοι

Τέσσερις Έλληνες ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Δείτε ποιοι είναι!
Σκόνδρας, Γιαννιώτας, Βλαχοδήμος και Βασιλείου βρίσκονται στην εν Ελλάδι μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γιάννης Σκόνδρας είναι αρχηγός του Ατρομήτου και παρά το νεαρό της ηλικίας του (είναι 22χρονών - 21/2/1990) αγωνίζεται εδώ και τέσσερις σεζόν στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων. Παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας (ιδανικός για καλύψει το κενό του Μοδέστο ή να δίνει ανάσες στον Τοροσίδη) και φέτος με τις εμφανίσεις του απέδειξε πως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Είναι καλός και αμυντικά ("έσβησε" τον Μιραλάς στον τελικό του Κυπέλλου) αλλά και επιθετικά. Σας είχαμε γράψει άλλωστε την Δευτέρα, πως είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού από την εγχώρια αγορά.

Τον Γιάννη Γιαννιώτα τον γνωρίσαμε φέτος με την φανέλα του Άρη. Προέρχεται από τις ακαδημίες των "κιτρινόμαυρων" και τη σεζόν που πέρασε πήρε αρκετές ευκαιρίες. Είναι μόλις 19 χρονών (29/4/1993) και παίζει στις πτέρυγες της επίθεσης αλλά και στην κορυφή. Την πρώτη του σεζόν στην πρώτη ομάδα είχε 20 συμμετοχές και πέτυχε 3 γκολ και έδωσε μια ασίστ. Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα, ενώ κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αναδείχθηκαν φέτος στην Superleague είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Ο 21χρονος (11/10/1991) άσος στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα της Skoda Ξάνθης, ξεκίνησε εντυπωσιακά, πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις, όμως  στη συνέχεια η απόδοσή του έπεσε. Παρόλα αυτά, σκόραρε τρεις φορές, έδωσε τρεις ασίστ και απέδειξε πως με δουλειά μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Μπάλα ξέρει...

Ο Στέλιος Βασιλείου γεννήθηκε στις 29 Απριλίου του 1991 (είναι μόλις 21 χρονών) και παίζει από τα 17 του στον Λεβαδειακό. Είναι επιθετικός και τη φετινή χρονιά σε 26 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας της Βοιωτίας σκόραρε έξι φορές και τα πήγε πολύ καλά σε γενικές γραμμές. Είναι σίγουρα μια καλή κίνηση για την "ερυθρόλευκη" επιθετική γραμμή που μπορεί να προσφέρει πολλά τα επόμενα χρόνια.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου