ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πασιένσια: "Έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό"

Πασιένσια: "Έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό"

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς για τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας του με την πειραϊκή ομάδα.
Ο Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τη διάδοχη κατάσταση στον ερυθρόλευκο πάγκο μετά την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντομίνγκος Πασιένσια στην εφημερίδα "Πρωταθλητής":

Για το αν έχει μιλήσει με ανθρώπους του Ολυμπιακού για το ενδεχόμενο συνεργασίας: "Είναι αλήθεια ότι έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό. Έχει γίνει η επαφή με την ελληνική ομάδα αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι οριστικό. Έχω και άλλες προτάσεις τις οποίες μελετάω όμως μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα έχω πάρει τις αποφάσεις μου σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου.

Με ποιον μίλησα από τον Ολυμπιακό; Με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Τα είπαμε για αρκετή ώρα και μου εξήγησε τα πάντα για την ομάδα και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για την επόμενη σεζόν. Με ενημέρωσε για την οργάνωση που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα, για το ρόστερ. Κάναμε κουβέντα για όλα και πήρα τις πληροφορίες που ήθελα.

Οφείλω να ομολογήσω ότι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο όμως. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι σε θέση να ξέρω τι θα κάνω την επόμενη σεζόν. Αυτό που είπαμε με τον Ντάρκο και κατ' επέκταση με την ελληνική ομάδα, ήταν ότι θα ξαναμιλήσουμε άμεσα. Δεν έχω κάτι περισσότερο να σας πω τώρα".

Για το πως βλέπει ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός την προοπτική των Πειραιωτών: "Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα και ταυτόχρονα μεγάλη περηφάνια να δουλέψω στον Ολυμπιακό ως ο πρώτος Πορτογάλος προπονητής σε αυτή την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλο κλαμπ.

Είναι του ίδιου επιπέδου με την Πόρτο και την Μπενφίκα. Ανήκει στο ίδιο επίπεδο με τα κορυφαία κλαμπ της Πορτογαλίας και έχει τις προοπτικές για να κάνει σπουδαία πράγματα στην Ευρώπη. Ξέρω την ιστορία και τη δυναμική του συλλόγου και οι προοπτικές του δεν σας κρύβω ότι με ενθουσιάζουν".

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: "Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα να έχει την θερμή υποστήριξη των οπαδών της σε κάθε αγώνα. Και σαν ποδοσφαιριστής αλλά και τώρα ως προπονητής μου αρέσει να βρίσκομαι σε γεμάτα γήπεδα με τον κόσμο να συμπαραστέκεται θερμά στην ομάδα.

Γνωρίζω το πάθος των φίλων του Ολυμπιακού και το πόσο κοντά είναι πάντα στον σύλλογο. Σαφώς και θα ήθελα να βρεθώ στο καινούργιο γήπεδο του Ολυμπιακού και να έχω και εγώ την συμπαράσταση τους αλλά ας μην προτρέχουμε. Όπως σας είπα και πριν, θα δούμε σε λίγες μέρες".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου