ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Βαλβέρδε: "Εκπληκτικά αυτά που έκανε ο Γκουαρντιόλα"

Βαλβέρδε: "Εκπληκτικά αυτά που έκανε ο Γκουαρντιόλα"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έβγαλε το καπέλο του στον Πεπ Γκουαρντιόλα για την τετραετή παρουσία του στην Μπαρτσελόνα. Διαβάστε ακόμα τι δήλωσε για Βιλανόβα, αλλά και για τα σενάρια που τον ήθελαν υποψήφιο για τους Καταλανούς.
"Αυτό που έκανε ο Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα ήταν κάτι το εκπληκτικό. Όχι μόνο για τους τίτλους που κατέκτησε σε αυτό το διάστημα, αλλά για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του", τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος δικαιολόγησε τον Γκουαρντιόλα και για την απόφασή του να αποχωρήσει από τους Καταλανούς.
"Μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβουμε κάποια πράγματα, αλλά θα πρέπει να βλέπουμε και τον ρόλο των προπονητών. Μπαίνω στη θέση των προπονητών που αποχωρούν, όπως έκανα τώρα και εγώ. Η καθημερινή τριβή με τους παίκτες και το περιβάλλον που είναι δύσκολο να το χειριστείς, έχουν ως αποτέλεσμα να χρειάζεται λίγη ξεκούραση. Σίγουρα δεν κάνει κακό. Φορτίζεις τις μπαταρίες και μετά επιστρέφεις άμεσα, με το άγχος και την πίεση να σε περιμένουν".

Ο νταμπλούχος Ελλάδας με τους Πειραιώτες μίλησε επίσης στο πλαίσιο της συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Com Ràdio" και για τον Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος από βοηθός του Γκουαρντιόλα εδώ και πέντε χρόνια θα είναι πρώτος προπονητής στην Μπαρτσελόνα από τη νέα σεζόν.

"Όλοι ξέραμε ότι το έργο του προπονητή που θα διαδεχόταν τον Γκουαρντιόλα θα ήταν δύσκολο, επειδή είναι τεράστια αυτά που έχει πετύχει ο Πεπ. Ξέρω τον Βιλανόβα και είμαι χαρούμενος για εκείνον. Μου ακούγεται καλά το όνομα, πρόκειται για μία μετάβαση που όλοι την αποδέχονται. Είναι ικανός".

Όσον αφορά τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν στη λίστα των υποψηφίων της Μπαρτσελόνα για αντί-Γουαρδιόλα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ότι δεν είχε την παραμικρή επαφή με άνθρωπο των "μπλαουγκράνα" το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της  (4/5) συνέντευξης Τύπου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου