ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Κύμα προσφυγών, αν δεν…

Κύμα προσφυγών, αν δεν… 

3/5/2012

Κύμα προσφυγών, αν δεν…
Ορατός είναι ο κίνδυνος να υπάρξει κύμα προσφυγών στον Άρη, αν δεν προκύψει βιώσιμη λύση για το σύλλογο από την αυριανή γενική συνέλευση της «Κοινωνίας Μελών». Ο Γιάννης Κόντης θα παραχωρήσει σήμερα (14:00) συνέντευξη Τύπου κι όλοι κρέμονται από τα χείλη του για το αν θα δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με το θεωρητικό ενδιαφέρον που υπάρχει από άγνωστη πλευρά για την απόκτηση των μετοχών. Από τη στιγμή που ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ είχε μιλήσει για το ενδιαφέρον αυτό, δεν έχει γνωστοποιήσει κάποια ουσιαστική εξέλιξη και η αγωνία κορυφώνεται…

Εναλλακτικό πλάνο δράσης δεν υπάρχει και εφόσον δεν βρεθεί άμεσα λύση, είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν οι προσφυγές. Οι προπονήσεις της ομάδας ολοκληρώνονται αύριο και οι ποδοσφαιριστές δεν αναμένεται να κάνουν άλλη υπομονή. Περιμένουν ενημέρωση από τη διοίκηση για το πότε θα λάβουν τα χρωστούμενα πολλών μηνών και είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα.

Ήδη η «αιμορραγία» σε βασικούς παίκτες έχει αρχίσει. Ο Νίκος Λαζαρίδης, που μένει ελεύθερος, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ατρόμητο, ενώ ο Νέρι Καστίγιο, ο Ρίκι Φατί και ο Μιχάλης Σηφάκης αναζητούν μία λύση για τα χρήματα που τους οφείλονται. Πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή το Μεξικανού μεσοεπιθετικού, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου