ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

SUPER LEAGUE PLAY-OFF

SUPER LEAGUE PLAY-OFF
3/5/2012

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία των play off της Superleague.
Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος μπήκε με σκοπό να πιέσει ψηλά τον Παναθηναϊκό και μόλις στο 4ο λεπτό ο Brito έβγαλε σέντρα με το εξωτερικό φάλτσο και ο Garcia ερχόμενος από πίσω, με το αριστερό έκανε το 0-1. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ με επιθέσεις, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του itandje.
panathinaikos atromitos 1-1Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ξεκίνησε με δοκάρι του Καραμάνου στο 49’, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που ισοφάρισε στο 55’ με σουτ του Toche, που εκμεταλλεύτηκε κόντρα της μπάλας από σουτ του Χριστοδουλόπουλου. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για τα νίκη.
Με το τελικό 1-1 ο Παναθηναϊκός έφτασε τους πέντε βαθμούς και ο Ατρόμητος απέκτησε τον πρώτο του στη διαδικασία των play off.
Τα γκολ: Toche 55’ – Garcia 4’
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός:
Καρνέζης, Boumsong, Kante, Βύντρα (Καραγκούνης 59’), Σπυρόπουλος, Simao, Κατσουράνης (Νίνης 66’), Zeca, Χριστοδουλόπουλος, Cleyton (Quincy 46’), Toche.
Ατρόμητος: Itandje, Σκόδρας, Οικονόμου (Νάστος 66), Thomas, Φυτανίδης, Καραμάνος, Σφακιανάκης, Garcia (Μήτρογλου 57’), Epstein, Δημούτσος, Brito (Iglesias 58’).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1


Παναθηναϊκός vs. Ατρόμητος 1-1 | Τα γκολ από greeksuperleague


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 

 O ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα με 1-0, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των play off της Super League και έφτασε τους 3 βαθμούς, έναντι 5 του Παναθηναϊκού, 1 του Ατρόμητου και 0 της ΑΕΚ.
To πρώτο μέρος κύλησε χωρίς γκολ, με την ΑΕΚ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 30’, με τον Χαλκιά να λέει δύο φορές «όχι» στον Λυμπερόπουλο μέσα στη μικρή περιοχή. Στο 32’ ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να χάσει μοναδική ευκαιρία, καθώς ο Αθανασιάδης απέτυχε εξ επαφής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, σε κενή εστία.
paok aek 1-0 play offΣτο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, οι ομάδες περιορίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου και δεν δημιούργησαν σοβαρούς κινδύνους στους αντίπαλους τερματοφύλακες, μέχρι το 87ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο ο Γεωργιάδης εκμεταλλεύτηκε
Τα γκολ: Γεωργιάδης 87’
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Etto, Cirillo, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Lazar (Ivic 67’), Garcia, Σαλπιγγίδης (Nimani 80’), Φωτάκης, Lino (Γεωργιάδης 74’), Αθανασιάδης.
ΑΕΚ : Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Κοντοές, Μπουγαίδης, Καράμπελας, Μάκος, Καφές, Leonardo, Φούντας, Σιαλμάς (Λαγός 82’), Λυμπερόπουλος (Beleck 86’).
Δείτε το video με το γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0
 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου