ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Μαρινάκης: "Tότε να ζητήσω 50 εκ. ευρώ για τον Μιραλάς..."

Μαρινάκης: "Tότε να ζητήσω 50 εκ. ευρώ για τον Μιραλάς..."

"Αν η Ξάνθη ζητήσει 1 εκ. ευρώ για τον Βλαχοδήμο, τότε εγώ θα πρέπει να ζητήσω 50 εκ. για τον Μιραλάς", είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Οι ελληνικές ομάδες θα πρέπει να συμβιβαστούν με την εποχή.
Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για κάποιους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Και θεωρείται σίγουρο πως οι ερυθρόλευκοι θα επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους σε ομάδες για την μεταγραφή ορισμένων από αυτών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όμως, επιθυμεί οι ελληνικές ομάδες να συμβιβαστούν και να συμπλεύσουν με το σήμερα και με τα νέα τωρινά οικονομικά δεδομένα στην πατρίδα μας.

Να μην ζητήσουν, δηλαδή, παράλογα χρηματικά ποσά, να μην έχουν τεράστιες αξιώσεις για τους ποδοσφαιριστές τους και γενικότερα να μην... ξεφύγουν, γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει.

Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ναι μεν παραδέχτηκε πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την περίπτωση του ακραίου μεσοεπιθετικού της Skoda, Παναγιώτη Βλαχοδήμου, αλλά επεσήμανε πως αν η Ξάνθη θέλει, για παράδειγμα, ένα ποσό της τάξεως του 1.000.000 ευρώ για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της, τότε εκείνος θα πρέπει να ζητήσει... 50.000.000 ευρώ για να δώσει τον Κέβιν Μιραλάς.

Με το παράδειγμα αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να καταλάβουν όλοι πως οι παλιές εποχές, με τον Ολυμπιακό να ξοδεύει ένα καράβι λεφτά προς μικρότερες ελληνικές ομάδες για να αγοράσει έναν ποδοσφαιριστή, πέρασαν ανεπιστρεπτί. Οι ερυθρόλευκοι σαφώς και θα εκφράσουν το ενδιαφέρουν τους για ορισμένους γηγενείς παίκτες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού, ούτε θα υπερεκτιμήσουν ποδοσφαιριστές ξοδεύοντας παράλογα ποσά. Όποιος σύλλογος από την χώρα μας, λοιπόν, δεν λειτουργήσει με λογική, κατανόηση και αντίληψη της νέας πραγματικότητας που επικρατεί στην χώρα μας, όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, τότε οι Πειραιώτες θα σταματήσουν αμέσως τις όποιες συζητήσεις.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου