ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Προχωράει με το γήπεδο η Τσέλσι!

Προχωράει με το γήπεδο η Τσέλσι!

4/5/2012
Προχωράει με το γήπεδο η Τσέλσι!
Επίσημη προσφορά για την αγορά της έκτασης στο «Battersea Power Station» προκειμένου να προχωρήσει με το θέμα του γηπεδικού και την ανέγερση του νέου της «σπιτιού» κατέθεσε η Τσέλσι, όπως ενημέρωσε επίσημα η διοίκηση του συλλόγου!

Σε περίπτωση που οι «μπλε» πάρουν την απόφαση για «μετακόμιση», θεωρούν πως η συγκεκριμένη τοποθεσία θα είναι η καταλληλότερη ώστε να ανεγερθεί το νέο γήπεδο της ομάδας, χωρητικότητας 60.000 θέσεων.

«Δεν είμαστε οι μοναδικοί που ενδιαφερόμαστε για την έκταση στο Battersea Power Station, επομένως, δεν είναι σίγουρο ότι η προσπάθειά μας θα στεφθεί με επιτυχία» αναφέρει η επίσημη τοποθέτηση της Τσέλσι, που τονίζει επίσης ότι «υπάρχουν πολλά εμπόδια για να ξεπεραστούν στο εγχείρημά μας, όπως η ανάγκη στήριξης από τους οπαδούς μας, οι μέτοχοι της έκτασης στην οποία βρίσκεται το Στάμφορντ Μπριτζ, η έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο του Wandsworth, των αρμόδιων αρχών του Λονδίνου».

Αυτό, το οποίο καθίσταται σαφές στους φίλους της Τσέλσι, είναι πως η κατάθεση προσφοράς για την αγορά των στρεμμάτων στο Battersea Power Station δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει ειλημμένη απόφαση για αποχώρηση από το «Στάμφορντ Μπριτζ». Φυσικά, η συγκεκριμένη διευκρίνιση γίνεται προς αποφυγή αντιδράσεων από τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει την αντίθεσή τους στη σκέψη των διοικούντων για μετακόμιση.

«Έπειτα από συνεννόηση και δουλειά με αρχιτέκτονες και τεχνικούς, υπάρχει ένα πλάνο, βάσει του οποίου οι πιο σημαντικές πτυχές του Battersea Power Station θα διατηρηθούν. Σε αυτές, συμπεριλαμβάνονται οι τέσσερις καμινάδες, ο πύργος ελέγχου και αρκετά άλλα σημεία, έτσι ώστε σε ένα γήπεδο παγκόσμιας κλάσης, 60.000 θέσεων, να υπάρχει και μια αρχιτεκτονική άποψη» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, όπου μάλιστα αναφέρεται πως το πλάνο για το νέο γήπεδο περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές κερκίδες, που θα δίνουν σχήμα ορθογωνίου.

Εμπορικά καταστήματα και λοιποί χώροι θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι, ανοίγοντας νέες θέσεις εργασίας για αρκετούς πολίτες.
www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου