ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Οι ελπίδες του Φέργκιουσον στη Νιούκαστλ

Οι ελπίδες του Φέργκιουσον στη Νιούκαστλ

3/5/2012
Οι ελπίδες του Φέργκιουσον στη Νιούκαστλ
«Αδύνατο» χαρακτήρισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το ενδεχόμενο να κερδίσει τον τίτλο στην Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εάν η συμπολίτισσα Σίτι επικρατήσει της Νιούκαστλ στο ματς της 37ης αγωνιστικής. Ταυτόχρονα έδωσε το σύνθημα για νίκη της ομάδας του στο παιχνίδι απέναντι στη Σουόνσι. Τέλος χαρακτήρισε «εύστοχη» την επιλογή του Ρόι Χότζον για τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας.

«Το βράδυ της Δευτέρας ήταν καταστροφικό για εμάς» παραδέχθηκε ο Σκωτσέζος τεχνικός και συνέχισε: «Θα έχουμε το μυαλό μας και στο παιχνίδι της Σίτι που θα διεξαχθεί χρονικά πριν από το δικό μας. Δεν γίνεται να το αποφύγουμε αυτό. Βέβαια αν η Σίτι κερδίσει με ένα σκορ όπως είναι το 3-0 για παράδειγμα, η διαφορά των γκολ θα φτάσει στα 11 οπότε θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για εμάς» κατέληξε.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παιχνίδι απέναντι στην Σουόνσι:

«Παρόλα αυτά πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας ματς και σε καμία περίπτωση να παραμελήσουμε την προετοιμασία μας».

Τέλος εξέφρασε την άποψη-ελπίδα πως οι «καρακάξες» θα αποδειχθούν δύσκολος αντίπαλος για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Η Νιούκαστλ παλέυει για την πρώτη τετράδα και παίζει πολύ καλά. Μπορεί να έχασαν με 4-0 από την Γουίγκαν αλλά η νίκη απέναντι στην Τσέλσι τους έδωσε αυτοπεποίθηση. Είναι σε πολύ καλή φόρμα και σίγουρα δεν θα είναι εύκολα για την Σίτι».

«Ο Ρόι έχει μεγάλη εμπειρία»

Με αυτά τα λόγια εκφράστηκε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «τριών λιονταριών» από τον Ρόι Χότζον.

«Δεν μπορείς να νικήσεις την εμπειρία. Ο Ρόι έχει το κατάλληλο προφίλ για αυτή την δουλειά και αξίζει τον σεβασμό όλων. Πάντα έλεγα πως πρέπει να έχεις ‘’πατήσει’’ τα 60 για να αναλάβεις αυτό το πόστο!».

Τέλος, σχολίασε με σκωπτικό τρόπο τη μη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Αγγλίας από τον Χάρι Ρέντναπ και την προώθησή που τυγχάνει από τον Αγγλικό τύπο.

«Με εξέπληξε το γεγονός πως για πρώτη φορά η Αγγλική ομοσπονδία δεν υπέκυψε στις πιέσεις του Τύπου».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου