ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Μιραλάς:"Αναγεννήθηκα στον Ολυμπιακό"

Μιραλάς:"Αναγεννήθηκα στον Ολυμπιακό"

Ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού αφήνει ο Κέβιν Μιραλάς προσθέτοντας πως δεν ξεχνά τα όσα του έχει προσφέρει η ομάδα. "Αναγεννήθηκα στον Ολυμπιακό", είπε.
Ο πρώτος σκόρερ της Superleague με 20 γκολ, Κέβιν Μιραλάς, παραχώρησε συνέντευξη στον Τύπο της πατρίδας του, όπου παραδέχθηκε πώς έχει δεχθεί κρούσεις από συλλόγους του εξωτερικού. Παράλληλα ο επιθετικός των Πειραιωτών τόνισε πως στον Ολυμπιακό αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Μιραλάς:
-Ήταν αυτή η σεζόν η καλύτερη στην καριέρα σου;

"Μπορώ να πω πως ναι. Είχα πολύ καλές στιγμές".

-Η σεζόν για τον Ολυμπιακό τελείωσε στις 28 Απριλίου με το Κύπελλο, αλλά το πρώτο φιλικό του Βελγίου είναι στις 2 Ιουνίου. Πώς θα κρατηθείς σε φόρμα;

"Έχουμε ακόμη τη φιέστα την Τετάρτη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, όπου θα γιορτάσουμε με τον κόσμο μας. Μετά θα πάμε για ένα φιλικό στην Αυστραλία. Θα είμαι έτοιμος για την εθνική Βελγίου".

-Το φιλικό στις 2 Ιουνίου με την Αγγλία στο ‘Γουέμπλεϊ’ είναι σημαντικό επειδή θα σε δουν αγγλικές ομάδες;

"Αν είναι έτσι, θα είναι μια καλή ευκαιρία να δείξω τις ικανότητές μου".

-Ήρθε να σε παρακολουθήσει και ο επικεφαλής σκάουτερ της Μπάγερν…

"Μου το είπαν. Είναι πολύ κολακευτικό. Πολλές ομάδες έχουν επικοινωνήσει με τον μάνατζερ μου και ρωτούν. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μείνω για έναν ακόμη χρόνο στον Ολυμπιακό".

-Πώς είναι τα πράγματα στην Ελλάδα;

"Πολλοί μου λένε πως είναι καλή στιγμή να φύγω, αλλά δεν ξεχνώ πως ο Ολυμπιακός μου έδωσε τη δυνατότητα να αναγεννηθώ ποδοσφαιρικά. Σε κάθε περίπτωση θα περάσω ένα όμορφο καλοκαίρι. Είτε πάρω μία καλή μεταγραφή, είτε υπογράψω ένα καλό νέο συμβόλαιο εδώ".

-Θα βρεις χρόνο να κάνεις διακοπές;

"Σίγουρα. Πρώτα θα πάω στο Βέλγιο και μετά στα ελληνικά νησιά. Υπάρχουν πολλά όμορφα μέρη εδώ".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου