ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Νίκησε την Ραντνίτσκι με σούπερ Λο

Νίκησε την Ραντνίτσκι με σούπερ Λο

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός διέλυσε την Ραντίτσκι με σκορ 85-53. Σούπερ εμφάνιση από τον Λο (15π, 3κλ), ξεχώρισε και ο Γκετσεβίτσιους (14π).
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το πρώτο από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει λίγο πριν την συμμετοχή του στο Final-Four της Κωνσταντινούπολης (11-13 Μαΐου), κερδίζοντας άνετα και εύκολα την σερβική Ραντνίτσκι με σκορ 85-53.

Το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να δοκιμάζει διάφορα σχήματα, συστήματα και πεντάδες, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει Final-Four.

Το ζητούμενο για τους Πειραιώτες δεν ήταν τόσο η νίκη, όσο το να διατηρηθεί η ομάδα του Ολυμπιακού σε αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να πάει όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα έτοιμη και προετοιμασμένη στην Πόλη.

Οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα απέναντι στους Σέρβους. Ο Ολυμπιακός είχε ως όπλο του (για ακόμη μία φορά) την καταπληκτική του άμυνα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, καθώς κράτησε την Ραντνίτσκι στους 23 πόντους.

Πολυτιμότερος παίκτης των γηπεδούχων ήταν ο δραστήριος Έισι Λο, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως την τροφική δηλητηρίαση που τον ταλαιπώρησε και όντας... φορτσάτος σημείωσε 15 πόντους, ενώ βοήθησε και στην άμυνα, κάνοντας τρία κλεψίματα. Θετική ήταν και η παρουσία του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος και σημείωσε 14 πόντους (2 τρίποντα), με τον Λιθουανό να δοκιμάζεται και στην θέση "3" κατά την διάρκεια του αγώνα. Βοήθησε στην επίθεση ο Πρίντεζης (10π), ενώ προσέφερε κυρίως στο οργανωτικό κομμάτι ο Σπανούλης (7π, 4ασ).

Στο παιχνίδι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δοκίμασε 14εις παίκτες του και μοι μόνοι δεν αγωνίστηκαν ήταν οι Λάζαρος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Βασιλόπουλος, λόγω των μικροτραυματισμών που τους ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Όσο χάνουν προπονήσεις και φιλικά, πάντως, άλλο τόσο μειώνονται για τους δύο παίκτες οι πιθανότητες να λάβουν μέρος στο Final-Four.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-13, 42-23, 65-38, 85-53

ΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ: 23-13, 19-10, 23-15, 20-15

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιβκοβιτς): Χαϊνς 10, Αντιτς 6(4ρ.), Σπανούλης 7(1τρ. - 4ας.), Ντόρσεϊ 9, Κεσελ 7(1τρ.), Πελεκάνος 2, Γκετσεβίτσιους 14(2τρ.), Γλυνιαδάκης 2, Πρίντεζης 10, Παπανικολάου 3(4ρ.), Μάντζαρης, Σλούκας, Λο 15(1τρ. - 3κλ.), Κατσίβελης

ΡΑΝΤΝΙΤΣΚΙ: Cvetinovic 2, Osmokrovic 2, Tomic, Rakonac 9(3), Boltic 11, Ilic, Kitanovic 8, Petrovic 10(1), Gacic 5, Mijovic, Lalic 6, Micovic

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου