ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

«Ο τίτλος στα χέρια της Γιούβε»

«Ο τίτλος στα χέρια της Γιούβε»

3/5/2012
«Ο τίτλος στα χέρια της Γιούβε»
Την άποψη ότι η Γιουβέντους κρατάει τον τίτλο στα χέρια της, εξέφρασε ο προπονητής της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Δυο αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος στην Ιταλία και η ισοπαλία των «μπιανκονέρι» κόντρα στη Λέτσε (1-1) έβαλε… φωτιά στην κορυφή, με τους «ροσονέρι» να μειώνουν στον ένα βαθμό τη διαφορά.

«Μέχρι και το τελευταίο πεντάλεπτο η υπόθεση τίτλος είχε κλείσει οριστικά. Ωστόσο, η ισοπαλία της Γιουβέντους άλλαξε τα δεδομένα. Έπρεπε να κερδίσουμε και χάσουν βαθμούς οι άλλοι. Και έγινε. Ακόμα, όμως, το πρωτάθλημα είναι στα χέρια των “μπιανκονέρι”», ήταν τα λόγια του.

Ο τεχνικός της Μίλαν προσέθεσε ότι δεν περίμενε το στραβοπάτημα της Γιουβέντους, καθώς, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, την έχει δει να αγωνίζεται στα τελευταία της παιχνίδια και δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να χάσει βαθμούς μέσα στην έδρα της: «Για αυτό όμως μας αρέσει τόσο πολύ το ποδόσφαιρο. Είμαστε χαρούμενοι με αυτό που συνέβη και έχουμε πλέον την ευκαιρία μας για τον τίτλο».

Μάλιστα, ο Αλέγκρι δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το επερχόμενο παιχνίδι με την Ίντερ, το οποίο περιμένει με ανυπομονησία και θέλει να το διασκεδάσει. «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Η Ίντερ θέλει την τρίτη θέση και εμείς το πρωτάθλημα. Περιμένω πως και πως την Κυριακή για τον μεγάλο αγώνα και θέλω πραγματικά να το διασκεδάσουμε», συμπλήρωσε.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου