ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Aποκαλύψεις για τα προνόμια των "golden boys" της ΕΠΟ!

Aποκαλύψεις για τα προνόμια των "golden boys" της ΕΠΟ!

26/7/2012
Το έγγραφο που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας Μανώλης Παλάσκας, ο οποίος ζητούσε να γίνει οικονομικός έλεγχος για το 2011, στα χρήματα που έχουν εισπράξει από την ομοσπονδία μέλη του ΔΣ και υψηλόβαθμα στελέχη, πυροδότησε μία συζήτηση με ένταση, ύβρεις αλλά και αρκετές αποκαλύψεις για τα προνόμια που έχει η νομενκλατούρα της ομοσπονδίας.
Aποκαλύψεις για τα προνόμια των "golden boys" της ΕΠΟ!  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παλάσκας αναφέρθηκε στο νομικό σύμβουλο Θεόδωρο Κουρίδη ρωτώντας να μάθει αν εξακολουθεί να είναι υπάλληλος από τη στιγμή που έχει δηλώσει, ότι έχει παραιτηθεί και αν έχει ήδη συνταξιοδοτηθεί, έχοντας πάρει τη νόμιμη αποζημίωση.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε δύο συμβούλους τους Αρη Σταθόπουλο και Νίκο Προύντζο για τους οποίους είπε ότι το 2011 εισέπραξαν από την ομοσπονδία περίπου 20 χιλιάδες ευρώ.
Ο κ. Σταθόπουλος εκ Μεσσηνίας το παραδέχτηκε και δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι τα χρήματα αυτά προέκυψαν από τις συχνές του παρουσίες στην ΕΠΟ το περασμένο Καλοκαίρι, όταν είχε ξεσπάσει η υπόθεση των στημένων αγώνων και των άλλων παρανομιών.
Ο κ. Προύντζος παρουσίασε βεβαίωση αποδοχών που κατέθεσε στην εφορία, σύμφωνα με την οποία εισέπραξε από την ΕΠΟ το ποσό των 6.2 χιλ. ευρώ, αλλά έχασε την ψυχραιμία του και φέρεται να αποκάλεσε τον Μπαλάσκα «βλάκα» και «μαλάκα», ενώ τον απείλησε ότι θα χάσει τις εκλογές της ένωσης του από τον Ηλία Χατζή. Επίσης φέρεται να ανέμειξε στην κουβέντα το όνομα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ντίνου Ρόβλια.
Στην συνέχεια ο κ. Παλάσκας ρώτησε αν υπάρχει στέλεχος της ΕΠΟ που να αμείβεται με 10χιλ. ευρώ, αναφέρθηκε σε μέλος του ΔΣ που δεν έχει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για τη θέση που κατέχει και αποκάλυψε ότι ο νομικός σύμβουλος Θεόδωρος Κουρίδης, ο εκτελεστικός γραμματέας Παυσανίας Παπανικολάου και ο διευθυντής Χρήστος Υφαντής κυκλοφορούν με αυτοκίνητά που τους έχει παραχωρήσει η ομοσπονδία!
Τέλος ο Βασίλης Χατζηαποστόλου ρώτησε αν υπήρχαν μέλη του ΔΣ που πήγαν στην Πολωνία για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Εθνικής στο EURO και εισέπρατταν ημερησίως 30 ευρώ ως αποζημίωση από την ΕΠΟ.
Σ’ εκείνο το σημείο το μέλος του ΔΣ Βαγγέλης Μαζαράκης είπε: "Εγώ δεν πήρα τίποτα μπορείτε να ελέγξετε όλα τα προσωπικά μου στοιχεία", ενώ
αρνήθηκε ότι πήρε χρήματα και το επίσης μέλος του ΔΣ Γιάννης Δεσύλας.

www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου