ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Παρελθόν η Αντωνάκου

Παρελθόν η Αντωνάκου

Έπειτα από τέσσερα χρόνια σημαντικής προσφοράς, η Σταυρούλα Αντωνάκου έλυσε τη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό.
Έπειτα από συνάντηση που είχε το πρωί της Τετάρτης (25/7) στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας με τον γενικό γραμματέα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Γιάννη Δαλέζιο, τον προπονητή της ομάδας πόλο γυναικών, Χάρη Παυλίδη, και την τιμ μάνατζερ της ομάδας, Αλέκα Καλογερά, η Σταυρούλα Αντωνάκου έλυσε τη συνεργασία της με τον πειραϊκό σύλλογο.

Η Σταυρούλα Αντωνάκου, εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε: "Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί με έκανε να νιώσω υπέροχα που αγωνιζόμουν σε αυτήν την ομάδα. Τον Ολυμπιακό, τον αγαπάω. Θα παραμείνει η ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι στενοχωρημένη διότι ένιωθα ότι είμαι μέλος μίας πολύ μεγάλης οικογένειας. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριές μου, που είμαστε πολλά χρόνια μαζί και έχουμε ζήσει και όμορφες και άσχημες στιγμές. Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στην ομάδα και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να κατακτάμε τίτλους, γιατί στον Ολυμπιακό αυτό έμαθα να κάνω. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την ομάδα που αγαπάω".

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ευχαρίστησε την αρχηγό του Ολυμπιακού για την προσφορά της στην ομάδα, υπογραμμίζοντας πως δεν κατατέθηκε καν μειωμένη πρόταση ανανέωσης στην πολίστρια διότι θα ήταν προσβλητικό για μία αθλήτρια της εμβέλειάς της.

Η 30άχρονη Σταυρούλα Αντωνάκου έμεινε τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό. Κατέκτησε δύο Πρωταθλήματα, ενώ έπαιξε σε δύο Final-4 του Champions League και δύο ημιτελικούς LEN Trophy.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου