ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

H κριτικη των παικτων

 H κριτικη των παικτων

28/7/2012


Ολοκληρώθηκαν τα φιλικά της Πορτογαλίας με τον Ολυμπιακό να αφήνει καλές εντυπώσεις και αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα. Σχεδόν όλοι οι παίκτες έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν, ο Ζαρντίμ είναι αυτός που καλείται να πάρει τις αποφάσεις για το ποιους θα εμπιστευτεί στη συνέχεια της προετοιμασίας. Λίγο πολύ νομίζω τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αλλά καλύτερα ας περιμένουμε τις επιλογές του Πορτογάλου…

Κάρολ: Ήταν σταθερός ο έμπειρος πορτιέρι και όπως πάντα κατεύθυνε την άμυνά του σε όλο το ματς. Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ, καθώς όφειλαν οι συμπαίκτες του και κυρίως ο Σιόβας να απομακρύνουν τη μπάλα. Ο ανταγωνισμός με τον  Μέγιερι κάνει καλό και στους δύο.
Τοροσίδης: Έπαιξε για πρώτη φορά στην Πορτογαλία λόγω των ενοχλήσεων που είχε. Δεν πίεσε τον εαυτό του, Κράτησε τη θέση του, είχε λιγοστές επιθετικές προσπάθειες, αμυντικά δεν μπορείς να πεις ότι έκανε και από τα καλύτερα παιχνίδια του.

Παπάζογλου: Παίζοντας στη φυσική του θέση έκανε μια πολύ μεστή εμφάνιση. Δυνατός στις επεμβάσεις του, κέρδισε τις περισσότερες από τις μονομαχίες που έδωσε. Αν είναι ανάμεσα σε αυτούς που κρίνονται, η σημερινή εμφάνιση του έδωσε πολλούς πόντους.
Σιόβας: Δεν ήταν τόσο καλός όσο κόντρα στη Μπράγκα, λογικά επηρεασμένος και από την κούραση, μιας και κλήθηκε να παίξει τόσο πολύ μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Κρίνοντας πάντως συνολικά τις εμφανίσεις του στην Πορτογαλία, ο 23χρονος άσος παίρνει καλό βαθμό.

Ντιελνά: Καλός ο Γάλλος στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ταχύς, δυνατός και αρκετά αποφασιστικός στις επεμβάσεις του, δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει καλή μονάδα για τους ερυθρόλευκους μελλοντικά.
Σουμπίνιο: Πήρε μπάλες ο Βραζιλιάνος, αλλά δεν βοήθησε στην ανάπτυξη της ομάδας όπως αναμενόταν. Έχει τεχνική και θέληση, ωστόσο δεν έχει πείσει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας. Ο Ζαρντίμ είναι αυτός που θα αποφασίσει, όμως κάποια πράγματα φαίνονται.

Λυκογιάννης: Έκανε το χειρότερο παιχνίδι του σήμερα. Ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Έχει παίξει και αυτός πολύ όλο αυτρό το διάστημα συνεπώς έχει πολλά ελαφρυντικά.
Φέισα: Σταθερός και πάλι ο Σέρβος χωρίς σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Ο Ζαρντίμ τον εμπιστεύεται και αν τελειώναν τώρα οι μεταγραφές θα είχε σίγουρη θέση στη βασική ενδεκάδα.
Φετφατζίδης: Ο πιο δραστήριος της επιθετικής τριάδας του πρώτου ημιχρόνου. Ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις το παράκανε και δεν έδινε τη μπάλα γρήγορα. Πρέπει να γίνει πιο απλός στη σκέψη.
Ντιόγκο: Σε ρηχά νερά ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να πείσει ότι μπορεί να παίξει στα πλάγια. Πολλά κακά κοντρόλ, δεν πάτησε περιοχή για να βοηθήσει τον Τζιμπούρ.
Τζιμπούρ: Ο Αλγερινός ήταν μόνος μπροστά και δεν πήρε βοήθειες. Δεν είχε ευκαιρίες να δείξει αυτό που πραγματικά μπορεί. Κάποιες στιγμές μπορούσε να δώσει τη μπάλα γρήγορα και η ομάδα να απειλήσει, αλλά έκανε του… κεφαλιού του, θυμίζοντας κάποιες κακές περσινές συνήθειες.

 Χολέμπας: Ήταν σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Μπράγκα. Θετικότατος αμυντικά, είχε καλές προωθήσεις από την πλευρά του και απείλησε.
Μανωλάς: Θετικός και ο 21χρονος άσος. Έβγαινε πρώτος πάνω στη μπάλα είχε σωστές επεμβάσεις, θα πρέπει να προσέξει λίγο στις προωθήσεις γιατί αν χάσει τη μπάλα θα υπάρξει πρόβλημα στα μετώπισθεν.

Μοντέστο: Όσο έπαιξε είχε καλές προσπάθειες, βοήθησε και αυτός στο ανέβασμα της ομάδας. Τουλάχιστον αυστηρή η αποβολή του.

Μανιάτης: Και πάλι έπαιξε με τη γνωστή αυτοπεποίθηση που τον διακρίνει. Έκοψε πολλές προσπάθειες των αντιπάλων, βοήθησε και επιθετικά μετά την αποβολή του Μοντεστό.
Τάτος: Ήταν σταθερός και βοήθησε στην βελτίωση του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος. Καλή ντρίμπλα, κράτημα μπάλας, πάσες την κατάλληλη στιγμή είναι τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Το πέναλτι είναι θέμα και τύχης…

Βλαχοδήμος: Αυτή τη φορά είδαμε πολλά από τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Ταχύτατος και φυσικά εντυπωσιακός ντριμπλέρ, ικανός να κάνει ότι θέλει ακόμη και τρεις αντιπάλους. Ανεβαίνει την κατάλληλη στιγμή.

Μήτρογλου: Εκτός από το γκολ ήταν εξαιρετικός συνολικά. Κέρδισε πολλές μονομαχίες, κρατούσε μπάλα, ήταν και ομαδικός όταν χρειαζόταν. Η καλύτερη εμφάνιση από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Αμπντούν: Ήταν και πάλι πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα. Πολλές κούρσες, ουσία και κυρίως αυτοπεποίθηση που κάνει… μπαμ. Ο καλύτερος συνολικά των φιλικών της Πορτογαλίας.
Πάντελιτς: Δεν έπαιξε πολύ. Το διάστημα αυτό πάντως έδειξε βαρύς και δεν έδωσε βοήθειες.

Καραγκούνης: Έπαιξε λίγο, αλλά και πάλι χωρίς ίχνος άγχους.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου