ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

27/7/2012

Προς Έβερτον ο Κατίδης 

Προς Έβερτον ο Κατίδης
Ο Άρης βγαίνει κερδισμένος στην περίπτωση του Γιώργου Κατίδη. Τόσο διότι η προσφυγή που κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής έπεσε στο κενό, όσο και επειδή ήδη υπάρχουν δύο προτάσεις από Έβερτον και ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό άσο να προτιμά την αγγλική ομάδα. Από χθες το βράδυ πάντως ενσωματώθηκε στην αποστολή των «κίτρινων» στο Πράτο της Ιταλίας.

Στον Άρη έλεγαν σε όλους τους τόνους ότι ήταν τυπικοί απέναντι στον Γιώργο Κατίδη και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Η προσφυγή που είχε καταθέσει ο διεθνής μέσος απορρίφθηκε από την πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και κάπου εκεί φαίνεται πως τελειώνει η δικαστική διαμάχη των δύο πλευρών. Η Έβερτον και ο ΑΠΟΕΛ έχουν επιδείξει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτησή του (400.000 το κόστος) με την αγγλική ομάδα να κερδίζει την κούρσα. Εντός της επόμενης εβδομάδας θα δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις. Για την ώρα πάντως ο 19χρονος βρίσκεται στην Ιταλία, όπου και διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Άρη.

Ο επιμένων… Παυλής!

Ο επιμένων… Παυλής! 
Το κλισέ του Κοέλιο θέλει το σύμπαν να συνωμοτεί για ν’ αποκτήσεις κάτι που θες πολύ. Ο Μιχάλης Παυλής δεν χρειάστηκε συνωμοσίες.

Ανακάτεψε μόνος του το… σύμπαν και τελικά πέτυχε αυτό που κυνηγάει σαν τρελός: Να φορέσει πάλι τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο νεαρός επιθετικός συναντήθηκε με τον Λάκη Νικολάου και τη διοίκηση της ΠΑΕ, πήρε το «πράσινο φως» και την Κυριακή ταξιδεύει για να ενσωματωθεί στην αποστολή της «Ένωσης» στο Τσέστερ.

Όπως κάθε θέμα της ΑΕΚ που… σέβεται τον εαυτό του, εκείνο του Παυλή εξελίχθηκε επίσης σε σίριαλ. Η τρέλα του νεαρού επιθετικού όμως για να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα δεν θα μπορούσε να φέρει άλλο αποτέλεσμα από το happy end.

Αφού «κόπηκε» λοιπόν αρχικά από το ιατρικό επιτελείο λόγω του ιατρικού προβλήματος που αντιμετώπισε στο παρελθόν, έπειτα δέχθηκε (χωρίς αποτέλεσμα) να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη και δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την Αγγλία, όλα αυτά απλώς… καθυστέρησαν την ενσωμάτωσή του στην υπόλοιπη ομάδα.

Κι αυτό διότι ο Παυλής συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Λάκη Νικολάου και (έπειτα από μακρά συζήτηση) τον έπεισε να του δώσει την άδεια για να ακολουθήσει την προετοιμασία. Κάτι που σφραγίστηκε στη συζήτηση που είχε έπειτα ο ίδιος και ο μάνατζέρ του με τη διοίκηση, παίρνοντας το οριστικό «ok» για να ταξιδέψει την Κυριακή για το Τσέστερ και να τεθεί στη διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου (που ούτως ή άλλως έχει ξεκαθαρίσει πως υπολογίζει σ’ αυτόν).

«Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο»

«Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο»
Την επιθυμία του να κάνει τόσο ο ίδιος , όσο και οι συμπαίκτες του τον κόσμο του Πανιωνίου περήφανο, εξέφρασε ο Ευθύμης Κουλουχέρης.

Ο ένας εκ των αρχηγών των «κυανέρυθρων» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την προετοιμασία που γίνεται, τον νέο του προπονητή, αλλά και για τους πολλούς νέους παίκτες του ρόστερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κουλουχέρης:

Αναφορικά με την προετοιμασία που γίνεται μέχρι στιγμής, αλλά και τον προπονητή του Δημήτρη Ελευθερόπουλο, είπε:

«Είμαστε εδώ και δύο εβδομάδες στο προπονητικό κέντρο της Νάουσας και, όπως συνηθίζουμε να λέμε, βάζουμε τις βάσεις για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι τη νέα χρονιά.

Εχουμε έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή (σ.σ. Δημήτρης Ελευθερόπουλος), που βάσει και των εικόνων και των παραστάσεων που έχει από την συμμετοχή του σε μεγάλες ομάδες ως ποδοσφαιριστής, προσπαθεί να εφαρμόσει στην ομάδα ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της προπονητικής. Οι προπονήσεις μας είναι και δυνατές, αλλά και ποιοτικές και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα
».

Επιπλέον για τους νέους παίκτες του ρόστερ και τους στόχους για την επόμενη σεζόν, ο έμπειρος αμυντικός σχολίασε:

«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ομάδας παρουσιάζει την ιδανική αναλογία έμπειρων και νέων παικτών.
Αυτό δίνει το πλεονέκτημα στην τεχνική ηγεσία να μπορεί να παρουσιάσει ένα σύνολο και νεανικό, αλλά ταυτόχρονα και έμπειρο, που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις κάθε αγώνα και θα μπορεί να προσφέρει στον κόσμο μας όμορφο θέαμα και καλό ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί μας να είναι σίγουροι πως θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους
».

Με «Μπουμ»-Βελάσκες στη Σκωτία

Με «Μπουμ»-Βελάσκες στη Σκωτία 
«Κλειδώνει», όπως όλα δείχνουν, το δίδυμο Μπουμσόνγκ-Βελάσκες για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τη Μάδεργουελ στη Σκωτία. Ατομικό έκανε και σήμερα (27/7) ο Πίντο, δεν προλαβαίνει ο Σο.

Με τις λιγότερες δυνατές αλλαγές κι επομένως το μικρότερο ρίσκο, θα παραταχθεί απέναντι στη Μάδεργουελ το «τριφύλλι». Με βάση όσα δοκιμάζει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στις προπονήσεις αλλά και το γεγονός πως και την Παρασκευή ο Αντρέ Πίντο έκανε ατομικό πρόγραμμα, φαίνεται ότι παρτενέρ του Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Βελάσκες, ο οποίος είναι πιο μπροστά σε αγωνιστική κατάσταση και έδειξε στα πρόσφατα φιλικά πως συνεργάζεται καλά με τον Γάλλο.

Αυτό σημαίνει πως το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Βύντρα και το αριστερό ο Σπυρόπουλος κι επακόλουθα δεν θα υπάρξουν αλχημείες και… καραμπόλες στις υπόλοιπες θέσεις. Ο Καρνέζης, δηλαδή, θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα αποτελείται από τους Βιτόλο και Μαρίνο. Μπροστά τους η τριάδα -από δεξιά προς τα αριστερά- θα είναι Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος και Σισοκό, ενώ ερωτηματικό παραμένει η θέση του σέντερ φορ.

Μάλλον θα πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση του Φορναρόλι κι έτσι, Τοτσέ και Πετρόπουλος διεκδικούν θέση στη βασική ενδεκάδα.

Στην πρωινή προπόνηση των «πρασίνων», το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις ταχυδύναμης, δίτερμα με περιορισμούς και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Σο, ο οποίος επίσης δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τη σκωτσέζικη ομάδα.

Κλείνει στη Φορτούνα ο Μαλεζάς

Κλείνει στη Φορτούνα ο Μαλεζάς 
Την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ φαίνεται ότι έλαβε ο Στέλιος Μαλεζάς.

Το ποσό των 500.000 ευρώ θα μπει στα ταμεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ από την παραχώρηση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού στη γερμανική ομάδα.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από χθες ο προπονητής, Νόρμπερτ Μάγιερ, και ο αρχισκάουτερ των Γερμανών και μιλούν απευθείας με τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Όλα δείχνουν ότι οι δύο σύλλογοι καταλήγουν σε συμφωνία κοντά στο προαναφερόμενο ποσό.

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από πλευρά ΠΑΟΚ, όμως είναι αρκετά πιθανό αυτό να γίνει μέσα στις επόμενες μέρας.

Εν τω μεταξύ, ο Μαλεζάς φέρεται να είναι διατεθειμένος να χαρίσει οφειλόμενα δείχνοντας έτσι την πρόθεσή του να αγωνιστεί στην Φορτούνα.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν πιο ζεστά του Βαγγέλη Μόρα, το όνομα του οποίου βρίσκεται από χθες στο προσκήνιο, και ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού από το εξωτερικό.

Περί τρίτης μεταγραφής…

Περί τρίτης μεταγραφής…
Μία περίεργη κατάσταση έχει ξεκινήσει στον Πανιώνιο.

Οι Νεοσμυρνιώτες δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν μπορούν να κάνουν άλλη μεταγραφή.

Ήδη έχει αποκτηθεί ο Αραβίδης και ο Ανδράλας, ενώ ξαφνικά έγινε γνωστό ότι Μιλοβάνοβιτς θα μείνει για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Σέρβος είχε συμβόλαιο για έναν συν έναν χρόνο και αν ισχύει η παραπάνω πληροφορίες, τότε οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν δικαίωμα για άλλη μεταγραφή!

Από τον ΠΑΕ προέκυπτε έστω και ανεπίσημα ότι ο παίκτης έχει διετές συμβόλαιο και δεν τίθεται θέμα. Θα δείξει στην πορεία.

Δύο θέσεις και… βλέπουμε

Δύο θέσεις και… βλέπουμε
Την ενίσχυση της ομάδας το συντομότερο δυνατό προσπαθούν να ολοκληρώσουν στον Λεβαδειακό.

Οι Βοιωτοί βρίσκονται στην αναζήτηση ενός επιθετικού και ενός μεσοεπιθετικού, χωρίς να είναι σίγουρο ότι αυτές θα είναι οι τελευταίες τους πινελιές.

Στην ομάδα του Γιώργου Παράσχουν περιμένουν τι θα αποφασίσει ο Ολυμπιακός για τον Σουμπίνιο.

Αν τον παραχωρήσει εκ νέου με τη μορφή δανεισμού τον Βραζιλιάνο, τότε στον Λεβαδειακό ευελπιστούν πως θα έχουν τον πρώτο λόγο.

28/7/2012

Σπανός: «Γιατί όχι δεύτερος ο Ατρόμητος»; 

Σπανός: «Γιατί όχι δεύτερος ο Ατρόμητος»;
Δεν δίστασε να βάλει ψηλά τον πήχη για τον Ατρόμητο, ενόψει της σεζόν που έρχεται, ο Γιώργος Σπανός.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στη WEB TV του www.sport-fm.gr, τόνισε πως η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα είναι ένας στόχος εφικτός, παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει, ωστόσο αυτό που προέχει τώρα για την ομάδα του είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Σπανού:

Ποιοι είναι οι στόχοι για φέτος, έπειτα από μία χρονιά σχεδόν τέλεια;

«Η πρώτη μεγάλη πρόκληση είναι τα δύο ευρωπαϊκά ματς και θέλουμε σ’ αυτό το μεγάλο ραντεβού με την ιστορία να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Μαζί με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, ο πρώτος στόχος που έχουμε βάλει είναι να περάσουμε στους ομίλους. Και για λόγους γοήτρου και για οικονομικούς λόγους. θα έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή, αλλά ευελπιστούμε να κληρωθούμε με μία ομάδα που θα έχουμε και εμείς τις πιθανότητές μας».

Νέος προπονητής μετά από τρία χρόνια. Όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Δώνη, τι σκεφτήκατε το ακριβώς επόμενο λεπτό;

«Με τον Γιώργο είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία τα τρία χρόνια, όπου κέρδισαν και οι δύο πλευρές. Σίγουρα, η ομάδα έχει φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο και έχει πολύ γερές βάσεις από τον Δώνη. Όταν τελείωσε η συνεργασία θέλαμε να καταλήξουμε σε ένα πρόσωπο, το οποίο θα έχει σημαντικές παραστάσεις, θα έχει εμπειρία και τις περγαμηνές εκείνες ώστε να συνεχίσει ο Ατρόμητος στην ανοδική πορεία που βρίσκεται τα δύο τελευταία χρόνια. Έτσι καταλήξαμε στον Μπάγεβιτς, που αυτά που έχει πετύχει και οι τίτλοι που έχει κατακτήσει, είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη».

Από τη μία τα προβλήματα των υπόλοιπων ομάδων, από την άλλη η πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σας η δεύτερη θέση;

«Ο Ατρόμητος είναι ένας σύλλογος που δεν βάζει ταβάνι στις φιλοδοξίες. Αλλά θέλουμε να είμαστε συνετοί και να μη λέμε μεγάλα λόγια. Μέσα από σκληρή δουλειά θα δείξει που μπορούμε να φτάσουμε στο πρωτάθλημα. Γιατί όχι; Σίγουρα ο στόχος της δεύτερης θέσης δεν είναι κάτι που παλαιότερα έμοιαζε ένα μακρινό όνειρο για ομάδα του βεληνεκούς του Ατρόμητου. Είναι ένας στόχος ναι μεν δύσκολος, αλλά μπορεί να υπάρξει».

Τι έχει συμβεί στην περίπτωση Ναπολεόνι;

«Ο Ναπολεόνι ήταν και είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει, δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά όπως γνωρίζετε, οι διαπραγματεύσεις στο ποδόσφαιρο μπορούν να πάρουν χρόνο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εξέλιξη και προχωράμε στο σχεδιασμό μας. Είναι δικαίωμα κάθε ομάδας που της ανήκει ένας παίκτης, να χειριστεί την παραχώρηση ή την πώληση με τον δικό της τρόπο».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Γιώργου Σπανού στη WEB TV του www.sport-fm.gr:


Βύντρα, ο… τρίτος

Βύντρα, ο… τρίτος
Ειδικό ρόλο για τον Λουκά Βύντρα και τροποποίηση του σχήματος ώστε να περιλαμβάνει τρεις στόπερ όταν ο Παναθηναϊκός αμύνεται ετοιμάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εν όψει του πρώτου αγώνα με τη Μάδεργουελ. Πρώτο μέλημα του Πορτογάλου προπονητή είναι να διαφυλάξει το μηδέν και θέλει να οχυρώσει τα μετόπισθεν.

Πώς σκέφτεται να το κάνει αυτό; Όταν ο Παναθηναϊκός αμύνεται θα μοιάζει περισσότερο με κάτι σαν 3-5-1-1. Κι αυτό γιατί ο Βύντρα θα παίρνει ρόλο δεξιού στόπερ, με τον Βελάσκες αριστερά και τον Μπουμσόνγκ κάτι σαν λίμπερο. Σπυρόπουλος και Μαρίνος (που κανονικά θα βρίσκεται στον άξονα) θα είναι στα άκρα, με τον Βιτόλο κλασικό αμυντικό χαφ και δίπλα του τον Ζέκα (δεξιά) και τον Σισοκό (αριστερά), ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θα κινείται πίσω από τον Τοτσέ.

Όταν ο Παναθηναϊκός επιτίθεται, το σύστημα θα είναι 4-2-3-1, με τον Βύντρα να διατηρεί θέση δεξιού μπακ, τον Μαρίνο δίπλα στον Βιτόλο στο κέντρο και μπροστά τους Ζέκα, Σισοκό και Χριστοδουλόπουλο. Εξαιρετικά αμφίβολοι έστω και για την αποστολή είναι οι Πίντο και Σο, που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα, ενώ σίγουρα δεν θα ταξιδέψουν στη Σκωτία οι Ιωαννίδης και Σεϊταρίδης. Ο πρώτος οδεύει ως δανεικός στον ΟΦΗ, τη στιγμή που με τον δεύτερο αναζητείται τρόπος να αποδεσμευτεί.

Δύσκολα ο «Κάρα»

Λίγες είναι-με τα υπάρχοντα δεδομένα-οι πιθανότητες να παραμείνει ο Γιώργος Καραγκούνης στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση καθιστά σαφές πως αδυνατεί να προσφέρει στον 35χρονο μέσο συμβόλαιο με τις μισές αποδοχές σε σχέση με αυτές που είχε την περασμένη περίοδο (περίπου 1 εκατ. ευρώ), ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν θα είναι στις πρώτες επιλογές του Φερέιρα. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι δυνατό να αποκτηθεί ο μεσοεπιθετικός που έχει ζητήσει ο Πορτογάλος προπονητής, μία προσθήκη που θα γίνει υπό την προϋπόθεση της πρόκρισης στα play offs του Champions League. Η υπόθεση «Κάρα» θα ξεκαθαρίσει μετά το πρώτο ματς με τη Μάδεργουελ.

Οι στόχοι του Τσιάρτα

Οι στόχοι του Τσιάρτα
Ένα… μαγικό, από εκείνα που έκανε ως ποδοσφαιριστής, φαίνεται πως περιμένει και πάλι η ΑΕΚ. Όχι αυτή τη φορά εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά έξω από αυτόν, καθώς προσπαθεί με περιορισμένους πόρους αλλά εκμεταλλευόμενος τις διασυνδέσεις του στην Ισπανία να ενισχύσει την «Ένωση».

Σύμφωνα με τη SportDay, έχει ξεχωρίσει ήδη δύο περιπτώσεις κι έχει προχωρήσει στις σχετικές κρούσεις. Η πρώτη αφορά τον 22χρονο Ισπανό εξτρέμ Αλμπέρτο Νογκουέρα, που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο, και η δεύτερη τον 21χρονο Ιάπωνα επιθετικό Χιρόσι Ιμπουσούκι, που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης.

Ο Νογκουέρα έμεινε ελεύθερος από τους «ροχιμπλάνκος» και στις πρώτες επαφές που έκανε με τον ίδιο και τον μάνατζέρ του ο Βασίλης Τσιάρτας υπήρχε καλή διάθεση συνεργασίας. Την περασμένη περίοδο ο νεαρός άσος, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ, είχε 36 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν είχε δύο εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα της Ατλέτικο. Ο Ιμπουσούκι είχε 20 γκολ σε 30 εμφανίσεις με τη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας. Ο πανύψηλος φορ (1,93μ.) έχει συμβόλαιο, αλλά μπορεί να αποκτηθεί δανεικός και ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές.

Εξελίξεις στις συγκεκριμένες υποθέσεις δεν θα υπάρξουν νωρίτερα από την επόμενη εβδομάδα, αφού θα πρέπει να εξασφαλίσει η ΠΑΕ ΑΕΚ φορολογική ενημερότητα για να μπορεί να τους αποκτήσει και να τους καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση.

Αντιπρόταση Μάντζιου

Η περίπτωση απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζιου δεν έχει «ναυαγήσει». Ο ίδιος επικοινώνησε χθες με τον Θωμά Μαύρο και του έκανε αντιπρόταση ζητώτας-σύμφωνα με πληροφορίες-συμβόλαιο με 150.000 ευρώ (προκαταβολή 50.000 ευρώ), που θα προβλέπει σημαντικά μπόνους που είναι πολύ πιθανό να επιτευχθούν. Συγκεκριμένα να λάβει 30.000 ευρώ αν πιάσει το 60% των συμμετοχών κι επιπλέον 40.000 ευρώ αν φτάσει το 80%. Επίσης ζήτησε πριμ 30.000 ευρώ αν πετύχει 12 γκολ και άλλα τόσα αν φτάσει τα 17+, ενώ το ίδιο ποσό ζήτησε να πάρει αν η ΑΕΚ εξασφαλίσει πρόκριση στην Ευρώπη. Συνολικά δηλαδή μπορεί να εισπράξει για ένα χρόνο 310.000 ευρώ, ποσό που είναι έξω από τις δυνατότητες της ΠΑΕ, η οποία αδυνατεί να καλύψει και το ποσό που ζητεί σαν προκαταβολή. Μάντζιος και Μαύρος θα έχουν συνάντηση το απόγευμα της Κυριακής, όταν και θα ξεκαθαρίσουν όλα.

Γεύση… ΑΕΚ

Μία ιδέα από τη νέα, κυριολεκτικά, ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν οι φίλοι τους στο σημερινό φιλικό με την Πρέστον (17:00, Novasports 1), που αγωνίζεται στη League One. Ο Βαγγέλης Βλάχος δοκίμασε χθες ένα σχήμα 4-2-3-1 με τους Αραμπατζή (ή Κωνσταντόπουλο), Αρκούδα, Τσαμουρλίδη, Μπουγαΐδη, Γιάγκο, Ρίκκα, Γκερέιρο, Γροντή, Φούντα, Λαγό και Σταματή. Εκτός πλάνων πέρα από τον τραυματία Κοντοέ που έμεινε στην Αθήνα είναι και ο Σιαλμάς που έχει ενοχλήσεις στη μέση. Αύριο αναμένεται στην Αγγλία ο Μιχάλης Παυλής.

* Περίπου 400.000 ευρώ χρειάζεται η ΑΕΚ για να καλύψει το ποσό της δόσης από το άρθρο 44 (1,25 εκατ. ευρώ), να εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα και να ξεπεραστεί ο σκόπελος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

* To φιλικό στις 7/8 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ματαιώθηκε και στη θέση της η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Ρέξαμ.

Ολοκληρώθηκε του Πουλίδο

Ολοκληρώθηκε του Πουλίδο
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ρούμπεν Πουλίδο στον Άρη. Διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 220.000 ευρώ υπέγραψε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πέρασε με επιτυχία το στάδιο των ιατρικών εξετάσεων.

Ο 33χρονος, που αποτελεί μία από τις τρεις επιλογές ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών που μπορεί να πραγματοποιήσει ο Μάκης Κατσαβάκης, θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα αύριο από τους "κίτρινους", ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μεταβεί στο Πράτο της Ιταλίας για να τεθεί στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Σε ό,τι έχει με την περίπτωση του Άγγελου Χαριστέα, ο έμπειρος επιθετικός δεν απάντησε εμπρόθεσμα στην πρόταση που του έγινε. Η διοίκηση θα τον περιμένει λίγο ακόμη, παράλληλα όμως αναζητεί εναλλακτικές λύσεις.

Μπορούσε και καλύτερα

Μπορούσε και καλύτερα
Χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά και χωρίς να παρουσιάσει ένα άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο, η SKODA Ξάνθη ολοκλήρωσε το τρίτο της φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Πάφου. Σε αυτό, οι παίκτες του Μαρινού Ουζουνίδη ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 0-0, αν και, ανά διαστήματα, αγωνίστηκαν όπως θα ήθελε ο Έλληνας τεχνικός.

Αυτοί που ανησύχησαν περισσότερο τον τερματοφύλακα της κυπριακής ομάδας με τις ενέργειές τους ήταν οι Μάνταλος και Μαρσελίνιο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο αυτοί που έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες για λογαριασμό της ακριτικής ομάδας ήταν οι Τριάδης, Πλατέλλας και Μαρκόφσκι.

Από την άλλη πλευρά, εκείνη των φιλοξενούμενων, αυτός που παραλίγο να νικήσει το τερματοφύλακας της Ξάνθης ήταν ο Λοντίγκιν, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντεψε να παραβιάσει την εστία του Λυμπερόπουλου.

Παράλληλα, την αναμέτρηση παρακολούθησαν και περίπου 500 φίλαθλοι του ακριτικού συλλόγου, ανάμεσά τους ήταν και ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, ο πρόεδρος, Άρης Πιαλόγλου και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου.


Η SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Λυμπερόπουλο, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Φλίσκα, Κομεσίδη, Βασιλακάκη, Ντάνι, Μάνταλο, Κούτεφ, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι. Έπαιξαν και οι: Βάλλας, Μαρκόφσκι, Πλατέλλας, Γκατσολάρι, Τριάδης, Τορομανίδης.

Η ΑΕ Πάφου ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Σέμποκ, Ιωάννου, Γαρπόζη, Πετκάκη, Κακογιάννη, Σερτσάο Λουίς, Κοιλιάρα, Γκρούλιτς, Μελισσά, Σάουλο, Καντρεζίνιο. Έπαιξαν και οι: Ασπρογένους, Χριστοφή, Δημητρίου, Ταλ, Ευθυμίου, Σάββα, Δημοσθένους, Μιγκέλ Βάργκας, Σίλας, Φιλίππου, Λουκά, Φυλάκτου, Ντέκο, Βαρναβίδης.


*Το κειμενο συνεχως ανανεωνεται....


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου