ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Απίστευτη ταλαιπωρία για την αποστολή

Απίστευτη ταλαιπωρία για την αποστολή

"Καθηλωμένη" στην Πορτογαλία για περίπου μία ώρα παρέμεινε η αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία αναμένεται στην Αθήνα τα ξημερώματα της Κυριακής (29/7).
Η μίνι προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία έλαβε τέλος, αλλά το ταξίδι της επιστροφής μόνο ως ευχάριστο δεν χαρακτηρίζεται...

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα το πρωί του Σαββάτου (28/7) από το Αλγκάρβε και έπειτα από περίπου δυόμιση ώρες έφτασαν οδικώς στη Λισσαβώνα (σ.σ. απόσταση 280 χιλιομέτρων).

Η προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης από την πορτογαλική πρωτεύουσα με προορισμό το Μιλάνο ήταν στις 16:10, αλλά λόγω αυξημένης εναέριας κυκλοφορίας το αεροπλάνο που μεταφέρει την αποστολή του Ολυμπιακού ξεκίνησε στις 17:10. Με μία ώρα καθυστέρηση, δηλαδή...

Στο Μιλάνο, οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα παραμείνουν για περίπου τρεισήμισι ώρες πριν επιβιβαστούν σε νέο αεροσκάφος με προορισμό την Ελλάδα. Η άφιξη της ερυθρόλευκης αποστολής στην Αθήνα υπολογίζεται τα ξημερώματα της Κυριακής (29/7) κατά τη μία.

Να σημειώσουμε πως δεν υπήρχε απευθείας πτήση από τη Λισσαβώνα στην Αθήνα. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την ταλαιπωρία.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου