ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ο Τάτος ανέτρεψε το σκηνικό...

Ο Τάτος ανέτρεψε το σκηνικό...


Ο Ανδρέας Τάτος δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Μετά την εμφάνισή του, όμως, κόντρα στην Μπράγκα κέρδισε πόντους παραμονής.

Η αλήθεια είναι πως στο Άχενκιρχ της Αυστρίας, όπου βρεθήκαμε κι εμείς για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός φάνηκε ανέτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στο έμψυχο δυναμικό του Πρωταθλητή Ελλάδας για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Στην αρχή ήταν... ψαρωμένος όσο δεν πάει, παρά το γεγονός πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον είχε από κοντά διαρκώς στις προπονήσεις, καθώς γνώριζε τον ποδοσφαιριστή από πέρυσι τέτοια εποχή, όταν και επιθυμούσε να τον φέρει στην Μπράγκα. Ο 23άχρονος ποδοσφαιριστής ήθελε το χρόνο του για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καριέρας του και να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να πάρει τις οριστικές αποφάσεις για την τελική μορφή του ρόστερ μετά τα φιλικά ματς στην Πορτογαλία. Στο πρώτο τεστ με τη Φαρένσε, ο Τάτος έδειξε ανεβασμένος, παίζοντας ένα ημίχρονο με τη Φαρένσε. Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου κέρδισε πάνω από όλα σε αυτοπεποίθηση. Δεν είναι μόνο το έξοχο γκολ που σημείωσε έπειτα από μία άριστα οργανωμένη επίθεση και ιδανική ατομική προσπάθεια. Για πρώτη φορά, ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός έδειξε να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Με γρήγορες πάσες, χωρίς περιττό κράτημα της μπάλας και σιγουριά στο παιχνίδι του, βοήθησε στην καλή κυκλοφορία που είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με την Μπράγκα. Παίζοντας σε μία θέση που τώρα μαθαίνει. Εσωτερικός χαφ, σε θέση μέσα αριστερά, στην τριάδα της μεσαίας γραμμής (στο 4-3-3 του πρώτου μέρους). Ο Τάτος είχε συνηθίσει να αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό, σε ελεύθερο ρόλο. Εκεί έπαιζε πέρυσι στον Ατρόμητο, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Κώστα Μήτρογλου. Μέχρι στιγμής, ο Ζαρντίμ δεν τον έχει δοκιμάσει στη θέση αυτή.

Ο Ανδρέας Τάτος ήταν από τους βασικούς υποψήφιους για αποχώρηση. Γράφουμε "ήταν" γιατί ο 23άχρονος δείχνει να κερδίζει τον Σουμπίνιο για μία θέση στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ανέτρεψε το σκηνικό που είχε διαμορφωθεί. Ωστόσο, πρέπει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς προκειμένου όχι μόνο να παραμείνει στην ομάδα, αλλά και να πάρει ευκαιρίες στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Γιατί ο ερχομός του Λεάντρο Γκρέκο μπορεί να του "φράζει" το δρόμο για την εντεκάδα, αλλά δεν του στερεί τη δυνατότητα να παλέψει και να διεκδικήσει πράγματα ενόψει της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Δείτε το γκολ του Τάτου με την Μπράγκα...


Ολυμπιακός - Μπράγκα (το γκολ του Τάτου) από sxplVII

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου