ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ελληνογερμανική φιλία ?

Ελληνογερμανική φιλία ?

28/7/2012

 

Δηλαδη εσεις τωρα θελετε να πιστεψουμε οτι εισαστε καλοι και μας αγαπατε? και οτι η εν λογω κυρια αθλητρια σας δεν τα twittαρε ολα αυτα? καλλιο να σου βγει το ματι παρα το ονομα λεει ο σοφος Ελληνικος λαος....και σε σας εχει βγει και το ματι και το ονομα μετα απο τοσα που μας εχετε σουρει εδω και χρονια μεσα απο τα εντυπα σας , τα καναλια σας τους δημοσιογραφους σας τους πολιτικους σας ...οι αθλητες σας θα αποτελουσαν εξαιρεση? 

Και αληθεια να ειναι δεν...καταπινεται...μας εχετε αποδειξει παρα πολλες φορες πως αισθανεστε για μας...ειπαμε οι Ελληνες ειναι καλοι αλλα οχι και μαλακες....

Ελληνογερμανική φιλία
Τέλος στο σάλο που πήγε να δημιουργηθεί από το πουθενά με ένα tweet που δεν έγινε ποτέ έσπευσε να βάλει η γερμανική αποστολή λίγα λεπτά πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Η αθλήτρια του χόκεϊ και σημαιοφόρος της γερμανικής αποστολής, Νατάσα Κέλερ, φερόταν να είχε γράψει στο twitter πως οι Γερμανοί αθλητές αποφεύγουν τους Έλληνες στο ολυμπιακό χωριό για να μην τους ζητήσουν δανεικά.

Αποδείχτηκε πως το εν λόγω σχόλιο δεν έγινε ποτέ και για να βάλουν τέλος σε κάθε παρεξήγηση, μέλη της ολυμπιακής αποστολής της Γερμανίας επισκέφτηκαν την αντίστοιχη ελληνική και έδωσαν εξηγήσεις. Μάλιστα για να τονίσουν πως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, η Νατάσα Κέλερ φωτογραφήθηκε με τον σημαιοφόρο της Ελλάδας, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, αλλά και τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Ισίδωρο Κούβελο, κρατώντας τις σημαίες των δύο κρατών.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου