ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙΣ...ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ!!!

Αφου δεν εκαναν και κανα GAY PRIDE στην τελετη τους παλι καλα...


Καλησπερα συγγαυροι,μετα απο πολυ καιρο μπαινω να γραψω τις προσωπικες μου αποψεις...Αφου και η google μας επετρεψε να ξανα ανοιξουμε τους λογαριασμους μας και να "δουλεψουμε" πανω στο μπλογκ του Alexwebradio/tv.

Εκατσα και ειδα χθες αδερφια την τελετη εναρξη της Ολυμπιαδας του Λονδινου,το πρωτο που σκεφτηκα..."Οι τσιγγανικοι γαμοι εχουν μεγαλυτερο γουστο".Ειμαι σιγουρος οτι εμειναν εκθαμβοι τα δισεκατομμυρια τηλεθεατων που παρακολουθησαν αυτη την γιορτη του "κιτς".

Το πραγμα αρχισε να μυριζει ξεφτιλα απο την ωρα που η ιερη φλογα της Ολυμπιας εφτασε στον τελικο προορισμο της,ο καθε τυχαιος ειχε προσβαση στην δαδα...αλλος για να βγει μια φωτογραφια λες και ηταν ο Justin Bieber,αλλος για να αναψει το τσιγαρο του (ακουσον ακουσον),στοιχεια που πραγματικα σε κανει να απορεις με το μεγεθος της αμορφωσυνης που μπορει να υπαρχει σε μια προηγμενη και μεγαλη Ευρωπαικη χωρα...ουτε τα στοιχειωδη του σεβασμου.Λες ενταξει....και συνεχιζεις,το πανηγυρι δεν εχει τελειωσει ακομα...Μιστερ Μπιν,δαιμονες,Τζεημς Μποντ κατι γιδια και κατι φοραδες...σκεφτομαι "ο καθενας οτι εχει δειχνει...αυτη ειναι η ιστορια τους...ενα δεντρο".Το αποτελειωμα η δηλωση του Ζακ Ρογκ στην τελετη "Ειναι σαν να επεστρεψαν στο σπιτι τους οι Ολυμπιακοι αγωνες",ωπα μεγαλε...παρτο αλλιως...εμεις δειξαμε τουλαχιστον την ιστορια μας...ασχετα αν στο τελος ριξαμε κι ενα τσιφτεντελι ετσι για ξεμουδιασμα...η μαλακια δεν ειναι προνομιο...ειναι δικαιωμα...και το εχουν ολοι...ακομα και αυτοι που δωσαν τα φωτα τους στην οικουμενη.
Οι Αγγλοι δεν εκμεταλλευτηκαν στο επακρο την μεγαλυτερη κληρονομια τους μετα το ποδοσφαιρο...την μουσικη...ισως ετσι κατι να γλιτωνανε απο αυτη την τραγικη γιορτη...
δεν τους κατηγορω ομως...αυτο ειχανε,αυτο σερβιρανε...αυτη εξαλλου ειναι η παλια και η συγχρονη ιστορια τους...Τζεημς Μποντ,Μιστερ Μπιν,Μπεκαμ και μια βασιλισσα στην φορμολη.
Μ'αρεσει το θεατρο σκιων...μετα το χθεσινο ομως αλλαξα γνωμη για τα καραγκιοζιλικια.

Υγ:Η ομαδα μας δειχνει καλα στοιχεια και ο προπονητης φαινεται σοβαρος...πειραματιζεται και αυτο φαινεται.Υπομονη...να κλεισει το ροστερ και να αρχισουν τα επισημα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου