ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Θετικός ο Μοσορό!

Θετικός ο Μοσορό!

Ο Μοσορό είναι μία από τις επιλογές του Ολυμπιακού για τη θέση του επιτελικού μέσου και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Πρωταθλητή Ελλάδας.
Ο Μοσορό μίλησε στον Τύπο, εκθείασε τους Ζαρντίμ και Τάτο, ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

"Είμαι παίκτης της Μπράγκα και αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να επικεντρωθώ στη δουλειά μου. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου μέχρι το 2014. Αν ο Ολυμπιακός καταθέσει πρόταση στην Μπράγκα και οι δύο ομάδες συμφωνήσουν για μεταγραφή, εγώ είμαι θετικός", είπε αρχικά ο Μοσορό και συμπλήρωσε:

"Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη και το έδειξε και την περσινή σεζόν. Κέρδισε κορυφαίες ομάδες στο Champions League, έχει δυνατό ρόστερ και όταν ολοκληρωθεί η προετοιμασία θα είναι καλύτερος. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές και ξεχώρισα τον Τάτο που έχει καλή τεχνική κατάρτιση".

Όσο για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο 29άχρονος (4/7/1983) Βραζιλιάνος μέσος υπογράμμισε: "Είναι προπονητής με μεγάλες δυνατότητες. Δούλεψα πέρυσι μαζί του και ξέρω πως έχει την όρεξη και τις γνώσεις για να κάνει μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Του αρέσει το γρήγορο ποδόσφαιρο και οι εναλλαγές της μπάλας. Θέλει κοντά τις γραμμές και του αρέσουν οι γρήγορες αντεπιθέσεις. Το γκολ που δεχθήκαμε είναι δείγμα ποδοσφαίρου του Ζαρντίμ".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου