ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Συμπαίκτες στην Ρουμπίν Ορμπάιθ-Μαρκάνο

Συμπαίκτες στην Ρουμπίν Ορμπάιθ-Μαρκάνο

Η Ρουμπίν Καζάν ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Πάμπλο Ορμπάιθ. Εκεί θα έχει για συμπαίκτη του έναν επίσης πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, τον συμπατριώτη του Ιβάν Μαρκάνο.
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στο περασμένο Europa League την Ρουμπίν Καζάν, την οποία και απέκλεισε. Όπως φαίνεται, όμως, οι Ρώσοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις δυνατότητες ορισμένων ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών και ήδη απέκτησαν δύο από τους παίκτες των ερυθρολεύκων που αγωνίζονταν πέρσι στην ομάδα.

Η Ρουμπίν Καζάν, λοιπόν, αφού ξόδεψε το ποσό των 6.000.000 ευρώ (!) για να αγοράσει από την Βιγιαρεάλ τον Ιβάν Μαρκάνο, ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της μονοετής συνεργασίας της με τον Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος και επέλεξε την φανέλα με το νούμερο "6".

Ο 33χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (ήρθε ως δανεικός στον Πειραιά πέρσι) και η Ρουμπίν φρόντισε να τον κάνει δικό της, προσθέτοντας στο ρόστερ της έναν δεύτερο ποδοσφαιριστή (μετά τον Ιβάν Μαρκάνο), ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό.

Συνολικά, πρόκειται για τον τρίτο Ισπανό παίκτη της ομάδας από το Καζάν, καθώς διαθέτει και τον κεντρικό αμυντικό, Σέζαν Νάβας, τον οποίο και είχε αποκτήσει από την Ρασίνγκ το 2009.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου