ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ζαρντίμ: "Τα ματς ήταν για να εκτιμήσουμε τους παίκτες"

Ζαρντίμ: "Τα ματς ήταν για να εκτιμήσουμε τους παίκτες"

Τα φιλικά στην Πορτογαλία ήταν για να εκτιμήσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τους παίκτες που έχει και να τους δοκιμάσει σε διαφορετικές θέσεις όπως τόνισε μετά το φιλικό με τη Νιούκαστλ
Τα φιλικά στην Πορτογαλία ήταν για να εκτιμήσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τους παίκτες που έχει και να τους δοκιμάσει σε διαφορετικές θέσεις όπως τόνισε μετά το φιλικό με τη Νιούκαστλ.Παράλληλα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, τόνισε πως στην Αθήνα θα μειωθεί το ρόστερ και δεν θα ταξιδέψουν όλοι στην Ολλανδία.

"Μόλις γυρίσουμε στην Αθήνα θα μειώσουμε το ρόστερ. Δεν μπορούν να είναι όλοι αυτοί οι παίκτες στην Ολλανδία", είπε αρχικά ο Ζαρντίμ και πρόσθεσε: "Αυτά τα ματς ήταν σημαντικά για να εκτιμήσουμε τους παίκτες που έχουμε και να τους δοκιμάσουμε σε άλλες θέσεις".

Για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας του, είπε: "Ήταν το τελευταίο φιλικό στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Εμείς προσπαθούμε να περάσουμε στα ματς αυτά που καθημερινά δουλεύουμε στην προπόνηση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή κυκλοφορία, στο δεύτερο ρισκάραμε περισσότερο ειδικά όταν μείναμε με δέκα παίκτες".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου