ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Το κυνηγάει αλλά...

Το κυνηγάει αλλά...

Με τον χρόνο πλέον να μην είναι με το μέρος του, ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει τον παίκτη ή τους παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας ενόψει Champions League. Ύστατη προσπάθεια για Κουαρέσμα, στο τραπέζι οι Παρκ, Μπάμπελ, Παλάσιος, Ντιγκάρ. Μέχρι την Δευτέρα (3/9) η διορία για την λίστα της UEFA.
Το κενό που άφησε η αποχώρηση του Κέβιν Μιραλάς, αλλά και αυτό που υπάρχει στην θέση του αμυντικού χαφ, προσπαθούν να καλύψουν στον Ολυμπιακό έστω και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Οι ερυθρόλευκοι σαφώς και έχουν ως μεγάλοι αντίπαλο τον χρόνο, ωστόσο θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην απόκτηση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας κυρίως ενόψει Champions League.

Η υπόθεση Κουαρέσμα μοιάζει πολύ δύσκολη, καθώς μπορεί ο παίκτης να θέλει την μεταγραφή του στο Λιμάνι, όμως η Μπεσίκτας κρατάει μια ιδιαίτερα σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις, καθιστώντας την πραγματοποίηση μιας τέτοιας μετακίνησης πάρα πολύ δύσκολη.

Ο εκπρόσωπος του Q7, Ζόρζε Μέντες, θα μεταβεί την Παρασκευή (31/8) στην Πόλη προκειμένου να βρει μια άκρη με την Μπεσίκτας και να ελευθερώσει τον πελάτη του.

Εκεί στηρίζει τις ελπίδες του και ο Ολυμπιακός, για να καταφέρει να αποκτήσει τον 29χρονο Πορτογάλο.

Πάντως οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε μια φήμη στην Τουρκία για τράμπα του Κουαρέσμα με τον Μπάρος της Γαλατάσαραϊ.

Από κει και πέρα υπάρχουν για τον Ολυμπιακό οι περιπτώσεις του Παρκ της Άρσεναλ αλλά και του Ολλανδού Μπάμπελ, που έμεινε ελεύθερος από την Χόφενχαϊμ. Ο παίκτης των "κανονιέρηδων" παραχωρείται δανεικός, ενώ ο Μπάμπελ δεν φάνηκε ιδιαίτερα ζεστός να έρθει στην Ελλάδα. Τελευταίες ώρες των μεταγραφών πάντως, ο Ολλανδός δεν είναι εύκολο να βρει αυτό που ζητάει και η περίπτωση του δεν μπορεί να αποκλειστεί για τον Ολυμπιακό.

Στους ερυθρόλευκους προτάθηκαν ακόμη, οι Γουίλσον Παλάσιος και Ντιντιέ Ντιγκάρ. Ο άσος της Στόουκ, διεθνής με τις Ονδούρες, παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού και είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση κεντρώου παίκτη, που μπορεί να παίξει και στα άκρα της μεσαίας γραμμής! Είναι πολύ δυνατός, αλτικός, με έφεση στο γκολ, όμως δεν είναι ο αμυντικός χαφ που ψάχνουν στον Πειραιά.

Τέτοιος μπορεί να θεωρηθεί ο Ντιντιέ Ντιγκάρ, ο αρχηγός της Νις, με θητεία στις Παρί Ζεν Ζερμαίν και Μίντλεσμπρο και Χάβρη. Ο Γάλλος είναι ένας πολύ δυναμικός αμυντικός μέσος, με πολλή καλή τεχνική και δημιουργεί παιχνίδι από πίσω. Έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, κατά κάποιες πηγές ως ελεύθερος, σύμφωνα με κάποιες άλλες ως δανεικός.

Οι περιπτώσεις των Γιοβάνοβιτς, Πονγκόλ, Μπεναγιούν ή Νενέ που ακούστηκαν ξανά τις τελευταίες ώρες, δύσκολα θα προχωρήσουν, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν προθεσμία μέχρι και την Δευτέρα (3/9) για να δηλώσουν τους παίκτες στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός το παλεύει για μεταγραφές την ύστατη στιγμή, όμως πλέον είναι πολύ πιθανό το σενάριο η ομάδα να παραμείνει ως έχει.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου