ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ισπανικό Super Cup: Real Madrid – Barcelona 2-1 (video)

Ισπανικό Super Cup: Real Madrid – Barcelona 2-1 (video) 

30/8/2012 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
real madrid barcelona 2-1 super cup 2012H Real Madrid κατέκτησε το Super Cup της Ισπανίας, καθώς επικράτησε στο Bernabeu της Barcelona με 2-1 και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της σεζόν.
Η Real άνοιξε το σκορ στο 10′ με γκολ του Higuain μετά από λάθος του Mascherano και στο 18′ ο Ronaldo διπλασίασε τα τέρματα της «Βασίλισσας» με έξοχη προσπάθεια και σουτ. Στο 27′ τα πραγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τη Barcelona με τον Adriano να βλέπει απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή ανέτρεψε τον Ronaldo και ήταν τελευταίος στην άμυνα. Ωστόσο οι Καταλανοί βρήκαν τα αποθέματα να αντιδράσουν και στο 45′ έκαναν το 2-1 με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Lionel Messi.
Στο δεύτερο μέρος η Real μπήκε πιο υποτονικά, αλλά μετά το εικοσάλεπτο ο ρυθμός και πάλι ανέβηκε με τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία το σουτ του Higuain στο δοκάρι στο 80′. Το 2-1, όμως, παρέμεινε και έτσι το Super Cup κατέληξε στην πρωταθλήτρια Real Madrid.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το ντεμπούτο του Modric με τη φανέλα της Real.

Τα γκολ: Higuain 11′, Ronaldo 18′ – Messi 45′
Οι συνθέσεις:
Real Madrid:
Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Khedira, Xabi, Di María (Callejon 77′), Özil (Modric 83′), Cristiano, Higuaín (Benzema 82′).
Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Sergio Busquets (Song 75′), Xavi, Iniesta, Alexis (Montoya 32′), Messi, Pedro (Tello 82′)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα



  Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ

real madrid aponomi kypello super cup ispanias 2012Στα χέρια του Iker Casillas κατέληξε το τρόπαιο του ισπανικού Super Cup για το 2012, μετά τη νίκη της Real Madrid επί της Barcelona με 3-2 στο Bernabeu.
Η απονομή αποτέλεσε μία πρωτόγνωρη εμπειρία για τον Luka Modric ο οποίος συνδύασε το ντεμπούτο του με την κατάκτηση ενός τροπαίου, στην πρώτη εντός έδρας νίκη της Real επί της Barcelona μετά από τέσσερα χρόνια.
Στον αντίποδα οι παίκτες της Barcelona κοιτούσαν ανέκφραστα τους νικητές, την ώρα της απονομής.

Δείτε το video με την απονομή του τροπαίου του Super Cup 2012 στη Real Madrid


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου