ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Προσπάθεια για Νενέ

Προσπάθεια για Νενέ

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει λίγες ώρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος να αποκτήσει από την Παρί τον Νενέ. Τον παραχωρούν οι Γάλλοι, αλλά ο παίκτης δεν είναι ιδιαίτερα "ζεστός".
Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ψάχνουν έναν ποδοσφαιριστή για το πόστο του ακραίου μεσοεπιθετικού ώστε να καλύψει το κενό που άφησε ο Κέβιν Μιραλάς. Οι Πειραιώτες είχαν καταλήξει στην περίπτωση του Ρικάρντο Κουαρέσμα, αλλά οι πιθανότητες απόκτησης του χαρακτηρίζονται ελάχιστες.

Για αυτόν τον λόγο στον Ολυμπιακό στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις ακραίων μεσοεπιθετικών. Εναλλακτική λύση είναι ο 31χρονος (19/7/1981) Βραζιλιάνος Νενέ, ο οποίος ανήκει στη Παρί Σεν Ζερμέν. Ο αριστεροπόδαρος χαφ-εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει καταπληκτικές σεζόν τα τελευταία χρόνια στο "Σαμπιονά", αλλά οι Γάλλοι είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν, λόγω ότι πλέον έχουν ενισχυθεί δυναμικά στην επιθετική τους γραμμή, με αποτέλεσμα να έχουν πολλές λύσεις μπροστά.

Για τον αριστεροπόδαρο χαφ-εξτρέμ οι ερυθρόλευκοι είχαν ασχοληθεί και στο παρελθόν, αλλά η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει, όταν ο Νενέ αγωνιζόταν στη Μονακό. Ο Ολυμπιακός έχει ενημερώσει την Παρί για το ενδιαφέρον του για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου, οι Γάλλοι είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν, αλλά το θέμα είναι ο παίκτης, καθώς δεν δείχνει "ζεστός" στο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πάντως, βρίσκεται ήδη στο Μονακό για την κλήρωση του Champions League και εκεί το "παρών" θα δώσουν και άνθρωποι της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, οι δύο πλευρές να συζητήσουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νενέ. Ο χρόνος πιέζει και οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση της ομάδας.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου