ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Τα αποτελεσματα ΑΠΟΕΛ-ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (videos)

 Τα αποτελεσματα ΑΠΟΕΛ-ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ (videos)

31/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

                     

ΑΠΟΕΛ – Neftci 1-3 (video)

Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε να γράψει ιστορία ως η μοναδική κυπριακή ομάδα που θα αγωνιστεί στους ομίλους και του Champions League και του Europa League αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν ιστορία έγραψε η Neftci, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν που περνά σε ομίλους οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης…
apoel neftci 1-3 europa leagueΗ κυπριακή ομάδα προκρινόταν ακόμη και με 0-0 μετά το 1-1 στον πρώτο αγώνα, ωστόσο τα πράγματα ήρθαν εντελώς ανάποδα για την ομάδα του Ivan Jovanovic.
H Neftci άνοιξε στο σκορ στο 22′ με τον İmamverdiyev και στο 30′ ο Wobay έκανε το 0-2. O ΑΠΟΕΛ κατάφερε να μειώσει στο 44′ με τον Benachour, όμως στο 60′ Flavinho έκανε το τελικό 1-3, βάζοντας τέλος στη φετινή πορεία των Κυπρίων.

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights από τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Neftci

Rapid Wien – ΠΑΟΚ 3-0 (video)

Τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ για φέτος έβαλε η Rapid Βιέννης που επικράτησε εντός έδρας με 3-0 και προκρίθηκε στους Ομίλους του Europa League.
Ο ΠΑΟΚ είχε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με κορυφαία ευκαιρία στην κεφαλιά του Αθανασιάδη, με τον Gerson να απομακρύνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή στο 29′. Δύο λεπτά αργότερα, όμως ο Alar με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους Αυστριακούς, που μπήκαν με το 1-0 στα αποδυτήρια.
rapid paok 2-0 europa leagueΤα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον ΠΑΟΚ στο 48′ όταν ο Boyd και πάλι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Alar έκανε το 2-0. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει ώστε να μειώσει και να στείλει το ματς έστω στην παράταση, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Αντιθέτως στις καθυστερήσεις ο Hofmann διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τα γκολ: Alar 31′, Boyd 48′, Hofmann 90+3′
Οι συνθέσεις:
Rapid:
Königshofer, Katzer, Sonnleitner, Gerson, Hofmann, Heikkinen (Prager 69′), Burgstaller, Ildiz, Alar, Boyd, Trimmel (Schrammel 84′)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Vivian, Lino, Etto, Khumalo, García, Robert (Φωτάκης 46′), Γεωργιάδης, Κάτσε (Πέλκας 70′), Γιάννου (Lawrence 46′), Αθανασιάδης
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα για τα play off του Europa League Rapid – ΠΑΟΚ 3-0


Newcastle – Ατρόμητος 1-0 (video)


Ο Ατρόμητος πάλεψε στο St. James Park, αλλά η Newcastle ήταν εκείνη που επικράτησε με 1-0 παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.
Η αγγλική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 21′ με σουτ του Vuckic και αφού η μπάλα κόντραρε στον Iglesias. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Chumbinho έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά τον Krul. Στο 43′ ο ίδιος παίκτης είδε την κίτρινη κάρτα για «θέατρο» σε μία τελείως λανθασμένη απόφαση του Ελβετού διαιτητή Studer, που κακώς δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι υπέρ της ελληνικής ομάδας.
newcastle atromitos 1-0 videoΣτο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να φτάσει στην εστία του Krul με αξιώσεις και το 1-0 παρέμεινε, με την ομάδα του Bajevic να αποχαιρετά τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι.

Τα γκολ: Vuckic 21′
Οι συνθέσεις:
Newcastle: Krul, Coloccini, Taylor (Vuckic 11′), Simpson, Perch, Williamson, Marveaux, Gosling, Bigirimana, Obertan, Ba
Ατρόμητος: Itandje, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φυντανίδης, Σκόνδρας, Epstein, Iglesias, Brito (Kuqi 88′), Δημούτσος (Garcia 85′), Chumbinho (Beljic 75′), Καραμάνος
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα για τα play off του Europa League, Newcastle – Ατρόμητος 1-0


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου