ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ... 
28/8/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις απο ολη την Ερωπη

 ΙΣΠΑΝΙΑ

Μόντριτς: «Καλύτερα που δεν έπαιξα βασικός» 

30/8/2012

Μόντριτς: «Καλύτερα που δεν έπαιξα βασικός»
Όλους όσοι πίστευαν ότι ο Μόντριτς θα ένιωθε ενοχλημένος γιατί δεν έπαιξε βασικός στον χθεσινό επαναληπτικό για το Σούπερ Καπ της Ισπανίας διέψευσε ο Κροάτης μέσος με δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην άσος της Τότεναμ παραδέχθηκε ότι δεν ήταν σε θέση να παίξει από το πρώτο λεπτό του αγώνα και ταυτίστηκε με την επιλογή του Ζοζέ Μουρίνιο να περάσει αλλαγή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος», τόνισε –αρχικά- ο Μόντρις ο οποίος συνδύασε το ντεμπούτο του με τη «βασίλισσα» με έναν τίτλο.

«Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσα να αρχίσω το παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Ρεάλ για την υποστήριξη που μου έδειξαν. Ήταν κάτι το θαυμάσιο για εμένα», είπε και συνέχισε:

«Με τους συμπαίκτες μου τα πήγα αρκετά καλά. Ξέρω τις απαιτήσεις της ομάδας που βρίσκομαι πια. Τώρα δουλεύω σκληρά για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν είμαι καθόλου αγχωμένος. Ο Μουρίνιο μου έδωσε οδηγίες αλλά δεν μου είπε και πολλά. Αντιλαμβάνομαι ότι το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι περισσότερο τεχνικό από το αγγλικό», κατέληξε.

Στη Μάλαγα ο Σαβιόλα! 

31/8/2012

Στη Μάλαγα ο Σαβιόλα!
Δεν έμεινε και πολύ χρόνο χωρίς ομάδα ο Χαβιέρ Σαβιόλα.

Λίγες μόλις ώρες μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Μπενφίκα, ο Αργεντινός επιθετικός ανακοινώθηκε και επίσημα από την πρόσφατη αντίπαλο του Παναθηναϊκού, Μάλαγα!

Ο 30χρονος φορ επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά το 2009, όταν και αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και για τον επόμενο χρόνο ανήκει και με τη... βούλα στους Ανδαλουσιανούς. Αφού ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» του με τους «αετούς» της Λισαβόνας, πέρασε άμεσα τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τους Ισπανούς.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σαβιόλα είχε 30 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπενφίκα σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας 6 τέρματα.

ΑΓΓΛΙΑ 

Μεταγραφικό κρεσέντο από την Τότεναμ 

30/8/2012

Μεταγραφικό κρεσέντο από την Τότεναμ
Στη Γαλλία βρίσκεται, από το πρωί της Πέμπτης, ο Ντανιέλ Λίβι για να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση της Μαρσέιγ τη μεταγραφή του Λουάκ Ρεμί.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ θέλει να επιστρέψει στο Λονδίνο με το επιθετικό και να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Το «ζεστό χρήμα» που έχει μπει στα ταμεία της Τότεναμ από την παραχώρηση του Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης κάνει τους Λονδρέζους να μπορούν να κινηθούν άνετα στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας έχει διαπιστώσει κενά στην επίθεση, τα οποία θεωρεί πως μπορεί να καλύψει ο Ρεμί.

Ο Λίβι μπήκε στο αεροπλάνο με κατεύθυνση τη Γαλλία, το πρωί της Πέμπτης, και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Μαρσέιγ. Όπως μεταδίδει το «SkySports», ο πρόεδρος των Λονδρέζων θα καταθέσει επίσημη πρόταση στη γαλλική ομάδα και θα πιέσει για άμεση απάντηση, αφού το μεταγραφικό παζάρι κλείνει σε λιγότερο από 48 ώρες.

Η απόκτηση του Μούσα Ντεμπελέ έκλεισε τα κενά στη μεσαία γραμμή και –εάν η Τότεναμ αποκτήσει το Γάλλο στράικερ- θα έχει ολοκληρώσει τις βασικές μεταγραφικές επιθυμίες του Βίλας-Μπόας. Ο Ρεμί είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχο της Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι. 

Προς την έξοδο ο Κάρολ 

30/8/2012

Προς την έξοδο ο Κάρολ
Οι ημέρες του Άντι Κάρολ στο «Anfield» είναι μετρημένες, με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν πως ο Άγγλος επιθετικός θα έχει παραχωρηθεί μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Μπρένταν Ρότζερς μίλησε για το θέμα που απασχολεί τους φίλους της Λίβερπουλ και «έσφαξε με το γάντι» τον υψηλόσωμο στράικερ.

Ο Κάρολ δεν υπολογίζεται από τον Μπρένταν Ρότζερς και αυτό –εκτός από τα μέχρι τώρα ματς- φάνηκε και από τις δηλώσεις του τεχνικού των «reds».

«Δεν χρειάζεται να είναι κανείς επιστήμονας για να δει πως ο Κάρολ αποτελεί ρεζέρβα για εμάς», τόνισε ο προπονητής της Λίβερπουλ για να συμπληρώσει –ωστόσο- πως ο Άγγλος επιθετικός έχει «άψογη συμπεριφορά και δέχεται την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί».

Αυτό, όμως, δεν αλλάζει τα σχέδια της Λίβερπουλ, η οποία θέλει να παραχωρήσει τον Κάρολ. «Δεν είμαι σίγουρος πως μπορούμε να έχουμε έναν παίκτη που κοστίζει 35 εκατ. λίρες, ως τρίτη επιλογή», τόνισε ο Ρότζερς, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Όλα αυτά, την ώρα που η Λίβερπουλ πρέπει να αποφασίσει εάν θα πει το «ναι» στην πρόταση της Στόουκ για τον Τσάρλι Άνταμ. Ο Σκωτσέζος μέσος βρίσκεται εκτός ομάδας, οι «κόκκινοι» τον παραχωρούν, οι «πότερς» έκαναν την κίνησή τους και στο παιχνίδι μπαίνει και η Σάντερλαντ, λίγες ώρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Κι όμως τα βρήκαν για Σινκλέρ! 

30/8/2012

Κι όμως τα βρήκαν για Σινκλέρ!
Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση μεταγραφής του Σκοτ Σινκλέρ και στροφή 180ο από τη Σουόνσι, η οποία αποφάσισε να παραχωρήσει στη Μάντσεστερ Σίτι τον 23χρονο Άγγλο. Ιατρικές εξετάσεις μέχρι την Πέμπτη και υπογραφές μέχρι το πρωί της Παρασκευής!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας αναζητούν τον αντικαταστάτη του Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος παραχωρήθηκε στη Σάντερλαντ και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι βρήκε στο πρόσωπο του Σινκλέρ την ιδανική λύση.

Αν και αρχικά η Σουόνσι είχε πει «όχι» στην πρόταση των «πολιτών», η ουαλική ομάδα άλλαξε την στάση της και αποδέχθηκε την τελευταία προσφορά της Σίτι.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, ο Σινκλέρ θα μεταβεί στο Μάντσεστερ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο προπονητικό κέντρο της Σίτι και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως οι «κύκνοι» θα βάλουν στα ταμεία τους περισσότερα από 7 εκατ. λίρες.

Χαμογελάστε στο …πουλάκι 

30/8/2012

Χαμογελάστε στο …πουλάκι
Υπάρχει μία συγκεκριμένη στιγμή που «αστέρες» του ποδοσφαίρου, κουστουμαρισμένοι και καλοχτενισμένοι υπακούν σε μία γυναίκα, η οποία τους φωνάζει με …ντουντούκα.

Και δεν θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς, όταν πρόκειται για την επίσημη φωτογράφηση της ομάδας.

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο «Etihad».

Φόρεσαν τα καλά τους, καλοπίστηκαν και βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Εκεί –εκτός από την κούπα του πρωταθλήματος και του Σούπερ Καπ- τους περίμενε η υπεύθυνη της φωτογράφησης.

Και δεν μπορούσαν να μην υπακούσουν στις οδηγίες της.

Θέλει πρωτάθλημα ο Ζούλιο Σέζαρ 

30/8/2012

Θέλει πρωτάθλημα ο Ζούλιο Σέζαρ
Τις προσωπικές του φιλοδοξίες και τα όνειρα που έχει για την ΚΠΡ, εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις στην Αγγλία ο Ζούλιο Σέζαρ. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν δίστασε να θέσει ψηλά τον πήχη και αποκάλυψε πως θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα, με τη Μάντσεστερ Σίτι να αποτελεί την έμπνευσή του.

Η μετακίνηση του Ζούλιο Σέζαρ από την Ίντερ στην ΚΠΡ ολοκληρώθηκε και τυπικά και ο πρώην τερματοφύλακας των «νερατζούρι» βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με τη νέα του ομάδα. Ο Βραζιλιάνος με αφορμή την μεταγραφή του αυτή παραχώρησε συνέντευξη στη «Daily Mail», όπου αποκάλυψε τις μεγάλες του φιλοδοξίες.

«Έχω πολλά όνειρα που θέλω να τα πραγματοποιήσω με αυτή την ομάδα. Θέλω για αρχή να παίξω καλά για να ευχαριστήσω τον προπονητή, τον πρόεδρο και τον κόσμο της ΚΠΡ, αλλά περισσότερο για να ικανοποιήσω τον εαυτό μου. Θέλω να κερδίσω μια θέση στην εθνική Βραζιλίας στο επόμενο Μουντιάλ και θα κάνω τα πάντα για να αποδείξω πως παραμένω ένας καλός τερματοφύλακας», ήταν τα πρώτα λόγια του Σέζαρ.

Οι στόχοι της ομάδας ποιοι είναι; «Εύχομαι να καταφέρουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μακάρι να παίρναμε το πρωτάθλημα, μπορεί να το πετύχουμε και αυτό, ίσως μετά από ένα-δύο χρόνια. Αν σας φαίνεται παράλογο, να σας θυμίσω που βρισκόταν η Μάντσεστερ Σίτι πριν λίγα χρόνια; Οπότε μπορούμε να ονειρευόμαστε. Αν θέλεις κάτι πολύ, αργά ή γρήγορα το πετυχαίνεις.» 

Ακόμη πιο κοντά Σίτι και Μαϊκόν 

30/8/2012

Ακόμη πιο κοντά Σίτι και Μαϊκόν
Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τη Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται «αγκαλιά» με τον Ντάγκλας Μαϊκόν. Οι πρωταθλητές Αγγλίας φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα με την Ίντερ για τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου αμυντικού, με τους ρεπόρτερ του «SkySports» να μεταδίδουν πως η υπόθεση θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Με βάση τα όσα μεταδίδουν οι απεσταλμένοι του βρετανικού Μέσου στην Ιταλία, Σίτι και Ίντερ θα βρήκαν σε όλα το πρωί της Πέμπτης.

Ο Ντάγκλας Μαϊκόν αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα των «πολιτών», με τους «νερατζούρι» να βάζουν στα ταμεία τους 4 εκατομμύρια λίρες άμεσα, ενώ το ποσό αυτό θα αυξηθεί, ανάλογα με τις συμμετοχές του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Η Σίτι βρίσκεται, ήδη, κοντά στην απόκτηση και του Σκοτ Σινκλέρ, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, με τη Σουόνσι να «ανάβει το πράσινο φως» για την παραχώρησή του.

Απουσίες με …νόημα στην Άρσεναλ 

30/8/2012

Απουσίες με …νόημα στην Άρσεναλ
Το τέλος της παρουσίας των Μαρουάν Σαμάκ, Νίκλας Μπέντνερ και Παρκ Τσου-Γιουνγκ στην Άρσεναλ δείχνει να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν έδωσαν το «παρών» στην πρωινή προπόνηση των Λονδρέζων, κλήθηκαν στα γραφεία της ομάδας, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Νοτιοκορεάτης άσος εμφανίστηκε ενώπιον της διοίκησης με βαλίτσες!

Και οι τρεις επιθετικοί δεν υπολογίζονται από τον Αρσέν Βενγκέρ και όλο το καλοκαίρι η Άρσεναλ προσπαθεί να τους παραχωρήσει.

Αν και μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό, όλα δείχνουν πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της ομάδας.

Όπως μεταδίδουν Βρετανοί ρεπόρτερ και οι τρεις του δεν προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης και ειδοποιήθηκαν να μεταβούν στα γραφεία του συλλόγου.

Μάλιστα, ο αρχισυντάκτης της «London Evening Standard» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό πως ο Παρκ εμφανίστηκε στα γραφεία με βαλίτσες, κάτι που εντείνει τη φημολογία για την άμεση αποχώρησή του από την Άρσεναλ. 

Τα βρήκαν ΚΠΡ-Ρεάλ για Γκρανέρο

30/8/2012
Τα βρήκαν ΚΠΡ-Ρεάλ για Γκρανέρο
Παίκτης της ΚΠΡ πρέπει να θεωρείται ο Εστέμπαν Γκρανέρο, με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ισπανό μέσο.

Ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη –ή το αργότερο την Παρασκευή- όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος του Λονδίνου.

Η ΚΠΡ κινήθηκε με άκρα μυστικότητα, αφού το όνομα του Γκρανέρο κρατήθηκε μυστικό μέχρι την Τετάρτη το βράδυ.

Οι Λονδρέζοι ήρθαν σε επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μέσα σε λίγες ώρες εξασφάλισαν το «ναι» των Ισπανών για τον 25χρονο άσο.

Από το πρωί της Πέμπτης, η ομάδα του Μαρκ Χιουζ διαπραγματεύονταν τους όρους του συμβολαίου με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ το μεσημέρι ανακοίνωσε περισσότερα. Ο Γκρανέρο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις το απόγευμα της Πέμπτης, ή το αργότερο το πρωί της Παρασκευής, και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ρέιντζερς. 

Σοκ με Καμπούλ στην Τότεναμ! 

30/8/2012

Σοκ με Καμπούλ στην Τότεναμ!
Μέχρι την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων θα στερηθεί η Τότεναμ τις υπηρεσίες του Γιούνες Καμπούλ, με τον αμυντικό των Λονδρέζων να επιβεβαιώνει πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, στο τραυματισμένο του γόνατο.

Ο κεντρικός αμυντικός της Τότεναμ τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στη Νιούκαστλ, στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, ενώ έχασε και το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ.

Ο Γάλλος διεθνής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το πρωί της Πέμπτης και ο ίδιος αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του twitter το ακριβές διάστημα απουσίας του.

«Η επέμβαση έγινε με επιτυχία. Τώρα ανυπομονώ να αρχίσω την αποθεραπεία μου. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας», έγραψε μεταξύ άλλων ο Καμπούλ για να συμπληρώσει, με επόμενο tweet: «Λυπάμαι, ξέχασα να σας πω για πόσο διάστημα θα λείπω. Θα είναι για 4 μήνες».

Ο Γάλλος αμυντικός έμεινε εκτός Euro 2012, εξαιτίας ενός τραυματισμού του, και πάλι στο γόνατο. Μετά από αυτή την εξέλιξη ενδέχεται να αλλάξει η στάση της Τότεναμ στο θέμα της παραχώρηση του Μάικλ Ντόσον, ο οποίος βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός «White Hart Lane».

Ανανέωσε με Τότεναμ ο Ντεφό 

30/8/2012

Ανανέωσε με Τότεναμ ο Ντεφό
Όχι μόνο πραγματοποιεί μεταγραφές, αλλά φροντίζει και να «δένει» τους σημαντικούς παίκτες της η Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι πρότειναν νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Ζερμέν Ντεφό, με τον Άγγλο επιθετικό λέει το «ναι» και να παραμένει στο «White Hart Lane».

Την ώρα που ο Αντρέ Βίλας-Μπόας κλείνει υποθέσεις στο μεταγραφικό παζάρι, η διοίκηση της ομάδα κινείται στον τομέα των ανανεώσεων.

Οι Λονδρέζοι πρότειναν νέο συμβόλαιο στον Ντεφό, με τον διεθνή άσο να το υπογράφει και να παραμένει με αυτό τον τρόπο στο «White Hart Lane».

Λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια και το οικονομικό σκέλος δεν έγιναν γνωστές.

Φλερτ Τότεναμ με Γιορέντε 

30/8/2012

Φλερτ Τότεναμ με Γιορέντε
Μεταγραφή… buzzer beater προσπαθεί να πετύχει η Τότεναμ, καθώς ένα 24ωρο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, οι «Spurs» φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για τον Φερνάντο Γιορέντε.

Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος εντυπωσίασε την περσινή σεζόν με τις εμφανίσεις του, αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο θέλοντας να μετακινηθεί σε μεγαλύτερη ομάδα.

Μέχρι πρότινος η Γιουβέντους πρόβαλε ως το φαβορί για την απόκτησή του, όμως φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις με τη «Γηραιά Κυρία» έχουν «παγώσει».

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή δήλωσε πως στο κυνήγι του Γιορέντε βρίσκονται αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, με τους Λονδρέζους να έχουν το προβάδισμα.

Στην μετακίνηση του Γιορέντε στην Τότεναμ συνηγορεί και η πώληση του Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο αγγλικός σύλλογος μπορεί να βάλει πλέον το χέρι βαθια στην τσέπη για να αποκτήσει τον Ισπανό.

Κοντά σε Γιεσίλ η Λίβερπουλ 

30/8/2012

Κοντά σε Γιεσίλ η Λίβερπουλ
Νέο «αίμα» θέλει να προσθέσει στην ομάδα του ο Μπρένταν Ρότζερς καθώς ετοιμάζεται να φέρει στο Άνφιλντ τον 18χρονο επιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Σαμέντ Γεσίλ.

Ο νεαρός Γερμανός, τουρκικής καταγωγής έχει εντυπωσιάσει με τις μικρές εθνικές της χώρας του. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-17 πέτυχε 6 γκολ και ήταν ένα από τα ταλέντα που ξεχώρισαν περισσότερο με την απόδοσή τους. Μάλιστα στο συγκεκριμένο επίπεδο έχει 19 γκολ σε 21 ματς.

Στην περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με την Λεβερκούζεν καταλήξουν σε συμφωνία, η Λίβερπουλ θα χρειαστεί να ξοδέψει περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον παίκτη.

«Βλέπει» Οβιέδο η Έβερτον 

30/8/2012

«Βλέπει» Οβιέδο η Έβερτον
Τον Μπράιαν Οβιέδο θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» έχουν καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στην Κοπεγχάγη για τον Κοσταρικανό αμυντικό, όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η ομάδα από τη Δανία.

Το «φλερτ» μεταξύ του αγγλικού συλλόγου και του 22χρονου ποδοσφαιριστή κρατάει από τις αρχές του καλοκαιριού, όμως η πρώτη προσέγγιση της Έβερτον έπεσε στο κενό.

Οι Άγγλοι επέστρεψαν με βελτιωμένη προσφορά ύψους 6,4 εκατομμυρίων ευρώ και ελπίζουν πως θα αποσπάσουν τη θετική απάντηση από τη διοίκηση των Δανών.

Ο Οβιέδο αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας, μπορεί όμως να καλύψει και το χώρο του κέντρου στην ίδια πλευρά.
Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής είχε ακουστεί και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κατέληξε στη λύση του Αλεξάντερ Μπίτνερ 

Άρσεναλ για πάντα. Και καλά…

30/8/2012

Άρσεναλ για πάντα. Και καλά… (pic)
Καλύτερα να μασάς, παρά να… φτιάχνεις διαφημιστικά πόστερ με μεγάλα λόγια.

Με υποσχέσεις και όρκους αιώνιας αφοσίωσης.

Γιατί γυρίζει ο τροχός και (εκτός των ευεργετικών συνεπειών που έχει αυτό για τον «φτωχό») τα πράγματα αλλάζουν.

Και κάνουν την αφίσα για την προώθηση των μελών του 2008/09 (με τους Αντεμπαγιόρ, Γουόλκοτ, Φάμπρεγας, Νασρί, Φαν Πέρσι και μήνυμα «Οπουδήποτε, για πάντα, Άρσεναλ») να μοιάζει παρά τρίχα κατάλληλη -ο Γουόλκοτ μάλλον μένει- για κυριακάτικο αγωνιστικό μνημόσυνο στο «Emirates».


Ανακοίνωσε Γιεσίλ η Λίβερπουλ! 

30/8/2012

Ανακοίνωσε Γιεσίλ η Λίβερπουλ!
Νέο αίμα στη Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Σαμέντ Γιεσίλ!

Πρόκειται για τον 18χρονο, Γερμανό επιθετικό (με τουρκικές ρίζες) ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και των μικρών εθνικών ομάδων της χώρας του. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το κόστος της μεταγραφής, αν και τα Μέσα της Αγγλίας εκτιμούν ότι οι «ασπιρίνες» θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 1.3εκατ. ευρώ!

Αμέσως μετά την αίσια κατάληξη της μεταγραφής του, ο νεαρός άσος δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να προπονηθώ και μέσα σε ένα- δύο χρόνια να καταφέρω να ανέβω στην πρώτη ομάδα. Είναι όνειρο να παίξω στη Λίβερπουλ και θα δώσω όλο μου τον εαυτό»!

Στη Σουόνσι ο Ερνάντεθ 

31/8/2012

Στη Σουόνσι ο Ερνάντεθ
Στην Αγγλία, και συγκεκριμένα στη Σουόνσι, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάμπλο Ερνάντεθ, με τους «κύκνους» να έρχονται σε συμφωνία με τη Βαλένθια για την απόκτηση του 27χρονου άσου, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σκοτ Σινκλέρ.

Η Σουόνσι αποφάσισε να παραχωρήσει τον Άγγλο άσο στη Μάντσεστερ Σίτι, αφού πρώτα εξασφάλισε το «ναι» της Βαλένθια για την απόκτηση του Ερνάντες.

Με βάση τα ρεπορτάζ, οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στα 7,2 εκατομμύρια ευρώ (5,5 εκατ. λίρες) και ο 27χρονος άσος Ισπανός θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τη Σουόνσι.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ερνάντεθ να αφήσει το ισπανικό πρωτάθλημα έπαιξε η παρουσία του Μίκαελ Λάουντρουπ στον πάγκο της ομάδας, με τον Δανό προπονητή να έχει περάσει και από την Πριμέρα στο παρελθόν. Οι δύο άντρες γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στη Χετάφε και ο Λάουντρουπ επέμενε ιδιαίτερα για την απόκτησή του.

Δανεικός ο μικρός Αζάρ 

31/8/2012

Δανεικός ο μικρός Αζάρ
Την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος στο «Στάμφορντ Μπριτζ» πήρε ο Θόργκαν Αζάρ! Ο μικρός αδελφός του Εντέν παραχωρήθηκε δανεικός από την Τσέλσι στη Ζούλτε Βάρεγκεμ για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

«Ο δανεισμός του Θόργκαν Αζάρ ολοκληρώθηκε. Ο 19χρονος Βέλγος θα παίξει στην ομάδα μας από την Τσέλσι για έναν χρόνο», αναφέρει η ανακοίνωση των συμπατριωτών του Αζάρ!

«Η Ζούλτε Βάρεγκεμ είναι ομάδα που δουλεύει πολύ και βγάζει νέα ταλέντα. Διαθέτει επίσης και έμπειρους παίκτες, κάτι που είναι θετικό. Αποφάσισα να αποδεχτώ την πρότασή της διότι ξέρω ότι δίνει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές. Έχω την ευκαιρία να βελτιωθώ και να παίξω όπου θέλει ο προπονητής μου», τόνισε ο νεαρός άσος.

Κλήρωση για... εκδίκηση 

31/8/2012

Κλήρωση για... εκδίκηση
Την ευκαιρία να ξεπληρώσει την «τριάρα» της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Capital One Cup θα έχει η Λίβερπουλ που για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Μπρομ. Κόντρα στη Λιντς η Έβερτον, δυνατό ζευγάρι αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια του 3ου γύρου του Capital One Cup:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ

Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα

ΜΚ Ντονς – Σάντερλαντ

Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ

Κρόουλι – Σουόνσι

ΚΠΡ – Ρέντινγκ

Νόριτς – Ντονκάστερ

Μπράντφορντ – Μπάρτον

Πρέστον – Μίντλεσμπρο

Άρσεναλ – Κόβεντρι

Σαουθάμπτον – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Τσέλσι – Γουλβς

Καρλάιλ – Τότεναμ

Σουίντον – Μπέρνλι

Γουέστ Χαμ – Γουίγκαν

Λιντς – Έβερτον

Τα παιχνίδια είναι νοκ – άουτ και έχουν οριστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου.

ΙΤΑΛΙΑ

«Η Γιουβέντους φταίει για όλα» 

30/8/2012

«Η Γιουβέντους φταίει για όλα»
Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Φιορεντίνα, με αφορμή το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Σύμφωνα με τους «βιόλα», υπεύθυνοι για την αλλαγή στάσης του Βούλγαρου είναι οι άνθρωποι της Γιουβέντους, οι οποίοι προσπάθησαν να «κλέψουν» τον παίκτη.

Η Πέμπτη ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πρωί φαινόταν να υπογράφει στη Φιορεντίνα, το απόγευμα ήταν παίκτης της Γιουβέντους και το βράδυ αποφάσιζε να συνεχίσει την καριέρα του στη Φούλαμ.

Η Φιορεντίνα, που έμοιαζε να έχει σίγουρο τον παίκτη, δεν δέχτηκε χωρίς διαμαρτυρία τις αλλαγές στάσεις του Μπερμπάτοφ, εκδίδοντας ανακοίνωση, με την οποία ρίχνει έμμεσα την ευθύνη για το «ναυάγιο» της μεταγραφής στη Γιουβέντους.

«Η Φιορεντίνα ανακοινώνει πως η προσπάθεια απόκτησης του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εγκαταλείπεται οριστικά, αφού πρώτα υπήρξε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και με τον παίκτη για το συμβόλαιό του.

Σήμερα η αγγλική ομάδα έδωσε γραπτή άδεια στον ποδοσφαιριστή για να ταξιδέψει στη Φλωρεντία, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο παίκτης αναχώρησε αεροπορικώς από την Αγγλία συνοδευόμενος από το μάνατζερ του, έχοντας στο χέρι εισιτήρια πληρωμένα από τη Φιορεντίνα και με προορισμό τη Φλωρεντία.

Όμως δεν έφτασε ποτέ στη Φλωρεντία, εξαιτίας των επικίνδυνων και υπεροπτικών ενεργειών μιας άλλης ομάδας, που δεν έχουν καμία σχέση με την αθλητική ηθική, με το fair-play και ξεπερνούν τα όρια της νομιμότητας.

Σε ό,τι αφορά τον ποδοσφαιριστή, αναγνωρίζουμε την αξία του, αλλά είμαστε ευτυχισμένοι που δεν ήρθε στην ομάδα μας. Δεν του άξιζε να παίζει στην πόλη μας, δεν του άξιζε η φανέλα μας, ούτε οι αξίες και τα ιδανικά της ομάδας μας
», καταλήγει η ανακοίνωση της Φιορεντίνα.

«Η Γιουβέντους δεν ευθύνεται για τίποτα» 

30/8/2012

«Η Γιουβέντους δεν ευθύνεται για τίποτα»
Δεν άργησε να φτάσει η απάντηση της Γιουβέντους στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Φιορεντίνα, σύμφωνα με την οποία οι «μπιανκονέρι» ευθύνονται για την αποτυχία των «βιόλα» να αποκτήσουν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο αθλητικός διευθυντής της «Γιούβε», Μπέπε Μαρότα, μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky», αρνήθηκε κάθε ανάμιξη της ομάδας του, διαψεύδοντας πως πλησίασε τον παίκτη ενώ είχε συμφωνήσει με τη Φιορεντίνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Φιορεντίνα, στην οποία κατηγορούσε εμμέσως πλην σαφώς τη Γιουβέντους για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, προκάλεσε την άμεση αντίδραση των ανθρώπων της Γιουβέντους. Ο αθλητικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», Μπέπε Μαρότα, μίλησε στο «Sky» και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είναι υπεύθυνη για την αποτυχία της Φιορεντίνα να κάνει δικό της τον Βούλγαρο.

«Ήμαστε σε όλα σωστοί. Κινηθήκαμε με διαφάνεια, προσεγγίζοντας τον ποδοσφαιριστή μετά την απόρριψη της πρότασης της Φιορεντίνα. Καμία σχέση δεν είχαμε με την αλλαγή στάσης του Μπερμπάτοφ, ούτε και επηρεάσαμε εμείς τον παίκτη. Ο Μπερμπάτοφ ήθελε να μείνει στην Αγγλία για οικογενειακούς λόγους, για αυτό απέρριψε κάθε πρόταση από την Ιταλία, απλά είναι τα πράγματα. Όσο για αυτά που αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Φιορεντίνα, επιστρέφω στον συντάκτη τους χαρακτηρισμούς και παύω να ασχολούμαι», ήταν τα λόγια του Μαρότα.

«Κάναμε μελετημένες κινήσεις» 

30/8/2012

«Κάναμε μελετημένες κινήσεις»
Ικανοποιημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι. Ο νεαρός τεχνικός στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα κόντρα στη Βασλούι για το Γιουρόπα Λιγκ αναφέρθηκε και στον Μαϊκόν, που αποτελεί την τελευταία εκκρεμότητα στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού.

Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι της Ίντερ κόντρα στη Βασλούι για το Γιουρόπα Λιγκ, δεν παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού η νίκη των «νερατζούρι» με 2-0 μέσα στη Ρουμανία, έχει ουσιαστικά δώσει την πρόκριση στους Ιταλούς. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι, να κάνει μια εκτίμηση των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας του.

«Οι μεταγραφές που κάναμε ήταν μελετημένες, αφού ήρθαν παίκτες με ικανότητες και μεγάλη διάθεση να προσφέρουν. Είχαμε αποφασίσει με τη διοίκηση να επιλέξουμε με συγκεκριμένα κριτήρια τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουμε. Κάναμε καλή δουλειά», είπε ο Στραματσόνι.

Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 31 Αυγούστου. Μέχρι τότε υπάρχει περίπτωση να έρθει άλλος παίκτης; «Ρωτήστε τον Μπράνκα που είναι υπεύθυνος μεταγραφών. Εγώ είμαι ικανοποιημένος με αυτούς που έχω», απάντησε ο κόουτς.

Υπάρχουν, όμως και αυτοί που έφυγαν ή είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν. Ποια είναι η γνώμη του Στραματσόνι για αυτούς; «Ο Ζούλιο Σέζαρ είναι ένας από εκείνους που πρέπει να ευχαριστήσω. Η προσφορά του στην ομάδα ήταν τεράστια και θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Μερικές φορές, όμως, οι ανάγκες της διοίκησης δεν συμπίπτουν με αυτές του προπονητή. Του εύχομαι τα καλύτερα.»

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Στραματσόνι είχε να πει δυο λόγια και για τον Μαϊκόν. «Η κατάσταση είναι λεπτή. Στα δεξιά της ομάδας υπάρχει ο Ζανέτι και ο Τζόναθαν, είμαστε καλυμμένοι. Δεν ξέρω ποια θα είναι η απόφασή του, αν πάντως μείνει μαζί μας θα τον υπολογίζω όπως όλους», είπε χαρακτηριστικά.

«Σε ευχαριστούμε για όλα φίλε» 

30/8/2012

«Σε ευχαριστούμε για όλα φίλε»
Με συγκινητικό μήνυμα που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η Ίντερ αποχαιρέτησε τον Ζούλιο Σέζαρ. Ο Βραζιλιάνος που έλυσε το συμβόλαιό του με τους «νερατζούρι», αποχωρεί από την ομάδα του Μιλάνου μετά από 7 χρόνια, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους ανθρώπους της Ίντερ.

Η καριέρα του Ζούλιο Σέζαρ στην Ίντερ ολοκληρώθηκε και τυπικά, μετά τη λύση του συμβολαίου του. Ο Βραζιλιάνος μπορεί, έτσι, να κάνει μια καινούργια αρχή, αποδεχόμενος την πρόταση της ΚΠΡ. Η επίσημη ανακοίνωση της Ίντερ, που πληροφορούσε τους οπαδούς της για την εξέλιξη αυτή, ήταν πολύ τυπική και λιτή.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ίντερ, όμως, αναρτήθηκε ένα μήνυμα, που είχε αποδέκτη τον Ζούλιο Σέζαρ. Το μήνυμα αυτό ήταν πιο «ανθρώπινο» και πολύ συγκινητικό, καθώς ανέφερε:

«Μπήκες στην ιστορία των μεγάλων τερματοφυλάκων της Ίντερ. Επτά χρόνια, 300 εμφανίσεις, θρυλικές αποκρούσεις, αστείρευτη ενέργεια και ένας απίστευτος χαρακτήρας. Αυτό ήσουν όλα αυτά τα χρόνια που φόρεσες τη φανέλα της ομάδας μας. Σε ευχαριστούμε που πάλεψες μαζί μας και κατέκτησες την Ιταλία, την Ευρώπη, τον κόσμο ολόκληρο, σε ευχαριστούμε που ούρλιαξες από χαρά, που υπερασπίστηκες το τέρμα μας, που υπερασπίστηκες την ομάδα τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Σε λίγες μέρες, στις 3 Σεπτεμβρίου, έχεις γενέθλια. Να ζήσεις, φίλε και καλή τύχη μέσα από την καρδιά όλων μας.» 

Twitter ήθελες, ε; 

30/8/2012

Twitter ήθελες, ε;
Με χρηματικό πρόστιμο κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο Φρέντι Γκουαρίν της Ίντερ, γιατί είχε συνομιλία μέσω του Twitter με θαυμαστές του, χωρίς να έχει πάρει σχετική άδεια από τη διοίκηση και τον προπονητή. Η χρήση των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπεται από την Ίντερ, αλλά μόνο κατόπιν σχετικής άδειας, που ο Γκουαρίν δεν είχε.

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, οι Ιταλοί αθλητές είχαν προειδοποιηθεί πως θα τους επιβληθούν ποινές αν έκαναν χρήση των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης facebook και twitter. Ο λόγος δεν είχε γίνει γνωστός, αν και τα γεγονότα που ζήσαμε στην Ελλάδα με αφορμή τα γνωστά, πλέον, σχόλια που είχαν αναρτηθεί στο twitter από Ελληνίδα αθλήτρια, μπορεί να δώσουν μία απάντηση.

Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι λίγο πιο χαλαρά. Η Ίντερ, για παράδειγμα, έχει επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές της να χρησιμοποιούν τις εν λόγω σελίδες, αλλά μόνο κατόπιν σχετικής άδειας. Με άλλα λόγια, όποιος δεν έχει ενημερώσει τη διοίκηση πως κάνει χρήση του twitter ή του facebook, κινδυνεύει με τιμωρία.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί στον Φρέντι Γκουαρίν. Ο Κολομβιανός μέσος είχε μία βίντεο-συνομιλία με φίλους του από το twitter, στη διάρκεια της οποίας δεν αναφέρθηκε υποτιμητικά σε κανέναν, δεν χρησιμοποίησε άκομψες εκφράσεις, δεν πρόσβαλε κανέναν αντίπαλο ή συμπαίκτη. Μόνο ένα καλωσόρισμα απηύθυνε προς τον Αλβάρο Περέιρα.

Το παράπτωμα του Γκουαρίν είναι πως δεν είχε ζητήσει άδεια από τη διοίκηση για να έχει αυτή τη βίντεο-συνομιλία. Και η «αυτόνομη» και «αυθαίρετη» χρήση των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο από την Ίντερ, το ύψος του οποίου δεν έγινε γνωστό.

Αχ βρε Φρέντι, δεν ήξερες, δεν ρώταγες; 

Μένει στη Νάπολι ο Βάργκας 

30/8/2012

Μένει στη Νάπολι ο Βάργκας
Παίκτης της Νάπολι θα είναι και τη νέα χρονιά ο Εντουάρντο Βάργκας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Il Mattino». Ο Χιλιανός επιθετικός, αν και έχει ζητήσει να δοθεί δανεικός, ώστε να αγωνίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα, θα παραμείνει στην ομάδα του ιταλικού νότου, συμπληρώνοντας την επιθετική γραμμή του Βάλτερ Ματζάρι.

Οι πιέσεις που άσκησε ο Εντουάρντο Βάργκας προς τη διοίκηση της Νάπολι δεν έπιασαν τόπο και ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα. Ο Χιλιανός επιθυμούσε να παραχωρηθεί δανεικός για να μπορέσει να αγωνιστεί περισσότερο, αφού η παρουσία του Καβάνι και του Πάντεφ δεν του επέτρεπαν να ελπίζει σε μεγάλη συμμετοχή. Ο προπονητής της Νάπολι, Βάλτερ Ματζάρι, καθώς και ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, επέμεναν πως οι υποχρεώσεις της ομάδας τη χρονιά που ξεκίνησε είναι τόσες πολλές, που ο Βάργκας θα καταφέρει να έχει περισσότερες παρουσίες.

Τελικά και παρά τις προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της Νάπολι από την Τορίνο και τη Τζένοα, ο Βάργκας αναμένεται να παραμείνει στους «παρτενοπέι». Η εφημερίδα «Il Mattino», που εκδίδεται στη Νάπολη και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις της ομάδας, είναι σίγουρη πως ο Βάργκας θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση στον Καβάνι, τον Πάντεφ και τον Ινσίνιε, που αυτή τη στιγμή κερδίζουν τις εντυπώσεις και θεωρούνται οι βασικοί επιθετικοί της Νάπολι.

Μπάμπελ θέλει η Φιορεντίνα 

30/8/2012

Μπάμπελ θέλει η Φιορεντίνα
Ο Ράιαν Μπάμπελ είναι ο επιθετικός που θα προσπαθήσει να προσφέρει στον Βιτσέντζο Μοντέλα η διοίκηση της Φιορεντίνα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Ο Ολλανδός, που αγωνίζεται στη Χόφενχαϊμ, φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο και του Ολυμπιακού.

Το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τη στιγμή που όλα έδειχναν πως η κατάληξη της μετακίνησης του Βούλγαρου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ευτυχής για τη Φιορεντίνα, ανάγκασε τους ανθρώπους των «βιόλα» να αναζητήσουν άλλες λύσεις για την γραμμή κρούσης. Ένα όνομα που ακούστηκε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου και επανήλθε στην επικαιρότητα, είναι αυτό του Ράιαν Μπάμπελ, της Χόφενχαϊμ.

Το συνδρομητικό «Sky» αναφέρει πως ο Βιτσέντζο Μοντέλα έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Ολλανδού και θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην επιθετική γραμμή της Φιορεντίνα. Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, μπορεί να μην είχε την εξέλιξη που όλοι περίμεναν, ωστόσο χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στις τάξεις των «βιόλα» και η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει κάθε προσπάθεια για να ικανοποιήσει τον προπονητή της και να προχωρήσει στο δανεισμό του παίκτη.

Να σημειώσουμε πως για τον Μπάμπελ φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, στην προσπάθειά του να βρει τον αντικαταστάτη του Μιραλάς. 

«Αχάριστοι στην Ίντερ» 

30/8/2012

«Αχάριστοι στην Ίντερ»
Φραστική επίθεση στην Ίντερ εξαπέλυσε ο Λούσιο, μιλώντας σε Ιταλούς δημοσιογράφους. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποκάλεσε «αχάριστους» τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του, ενώ τόνισε πως στη Γιουβέντους έχει κάνει μια νέα αρχή.

Η μετακίνηση του Λούσιο από την Ίντερ στη Γιουβέντους προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, αφού η καριέρα του Βραζιλιάνου αμυντικού φαινόταν να ολοκληρώνεται στην Ιταλία. Αν και οι προτάσεις που είχε στα χέρια του προέρχονταν από την πατρίδα του και από τις πλούσιες χώρες του περσικού κόλπου, τελικά ο Λούσιο επέλεξε να μείνει στη γειτονική χώρα και να μετακομίσει στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Ο Λούσιο μιλώντας σε δημοσιογράφους, «άνοιξε» την καρδιά του και αποκάλυψε πως είναι πικραμένος από τη στάση των ανθρώπων της πρώην ομάδας του. «Στον Ζούλιο Σέζαρ πρότειναν μείωση μισθού, σε εμένα αντίθετα δεν μου είπαν κουβέντα, αφήνοντας να εννοηθεί πως τους είμαι άχρηστος», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Βραζιλιάνου.

Στη συνέχεια ο Λούσιο έγινε πιο σκληρός στις δηλώσεις του. «Ήταν αχάριστοι. Έπρεπε να είναι πιο ειλικρινείς απέναντί μου και να μου εκθέσουν ανοικτά τις σκέψεις τους. Αντί για αυτό, με αντιμετώπισαν με έλλειψη σεβασμού. Δεν νομίζω πως άξιζα τέτοιας συμπεριφοράς, μετά από όσα πρόσφερα στην ομάδα. Ήταν αχάριστοι, το ξαναλέω

Αναφερόμενος στο μέλλον, τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος με τη νέα του εμπειρία. «Είμαι πολύ καλά και είμαι χαρούμενος με τη νέα περιπέτεια της καριέρας μου. Αυτό που νιώθω έντονα είναι η αντιπαλότητα με την Ίντερ. Ο κόσμος με σταματάει στο δρόμο και μου λέει πως τώρα ανήκω σε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα. Μου λένε να ξεχάσω την Ίντερ. Και μάλλον θα μου είναι εύκολο να το κάνω», δήλωσε με νόημα ο Λούσιο. 

«Για χρόνια στη Μίλαν» 

30/8/2012

«Για χρόνια στη Μίλαν»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μίλαν έκανε ο Μπόγιαν Κρκιτς. Ο Ισπανός επιθετικός παρουσιάστηκε επίσημα από τους «ροσονέρι» και δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στο Μιλάνο, τονίζοντας πως πρόθεσή του είναι να μείνει για χρόνια στην ομάδα.

Η προσπάθεια της διοίκησης της Μίλαν να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας, ιδίως μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έφερε στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον Τζαμπάολο Πατσίνι, που έγινε ανταλλαγή με τον Κασάνο και τον Μπόγιαν Κρκιτς από τη Μίλαν.

Ο Ισπανός επιθετικός παρουσιάστηκε επίσημα από την Μίλαν και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή αυτή. «Βρίσκομαι εδώ για να μείνω, δεν είμαι περαστικός. Θέλω να κάνω ότι καλύτερο και να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω με την απόδοσή μου να αναγκάσω τους ανθρώπους της Μίλαν να με κρατήσουν και μετά τη λήξη του δανεισμού μου», είπε ο Μπόγιαν.

Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για το νεαρό παίκτη. «Από την αρχή τα πράγματα στη Ρόμα ήταν παράξενα. Δεν έπαιζα πολύ και είχα προβλήματα. Για το λόγο αυτό δεν έφτασα σε συμφωνία για την ανανέωση του δανεισμού μου. Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία της Μίλαν, αμέσως κοίταξα να την εκμεταλλευτώ. Είναι τιμή μου να ανήκω σε αυτή την ομάδα. Είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου», κατέληξε ο Μπόγιαν.

Ανακοίνωσε Μαρέσκα η Σαμπντόρια 

30/8/2012

Ανακοίνωσε Μαρέσκα η Σαμπντόρια
Παίκτης της νεοφώτιστης Σαμπντόρια είναι και με τη… βούλα για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ένζο Μαρέσκα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού βρισκόταν εδώ και μέρες στο «στόχαστρο» του ιταλικού συλλόγου, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε μεταβεί στη γείτονα χώρα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Ο 32χρονος διεθνής, που βρέθηκε στο… δρόμο του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Μάλαγα, επιστρέφει στο ιταλικό ποδόσφαιρο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η «Ντόρια» γίνεται, πλέον η ένατη ομάδα στην καριέρα του Μαρέσκα, μετά τις Γουέστ Μπρομ, Γιουβέντους, Μπολόνια, Πιατσέντζα, Φιορεντίνα, Σεβίλλη, Ολυμπιακό και Μάλαγα.

Τα τυπικά για Μπέντνερ 

30/8/2012

Τα τυπικά για Μπέντνερ
Τον έψαχνε όλο το καλοκαίρι η Γιουβέντους τον… εκλεκτό της για την επίθεση και όπως όλα δείχνουν τον βρήκε μία ημέρα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στο πρόσωπο του Νίκλας Μπέντνερ.

Ο Δανός επιθετικός είναι τελικά αυτός που θα συμπληρώσει το παζλ του ρόστερ της «γηραιάς κυρίας», καθώς μόνο τα τυπικά απομένουν πλέον για να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Ιταλίας.

Για τον Μπέντνερ η Γιουβέντους θα καταβάλει το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ στην Άρσεναλ, με τον ίδιο τον παίκτη να έχει λαμβάνειν 1,5 εκατομμύριο για κάθε χρόνο του συμβολαίου του, του οποίου η διάρκεια δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ομάδα του Τορίνο αναμένεται αύριο, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στον σύλλογο.

Με τον Δανό φορ οι «μπιανκονέρι» ολοκληρώνουν τις κινήσεις τους στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. 

Μία «ανάσα» από Ντε Γιόνγκ η Μίλαν 

30/8/2012

Μία «ανάσα» από Ντε Γιόνγκ η Μίλαν
Μπορεί ο Αντριάνο Γκαλιάνι να διατυμπάνιζε πριν από δύο μέρες ότι η Μίλαν δεν θα κάνει άλλες μεταγραφές, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες οι «ροσονέρι» έχουν κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Μετά την απόκτηση του Μπόγιαν η ομάδα του Μιλάνο βρίσκεται μία… ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά για τελειώσει η μετακίνησή του από την Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες από τα ιταλικά Μέσα, ο Ολλανδός μέσος βρίσκεται ήδη στο Μιλάνο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ροσονέρι». Τα ίδια δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για το ποσό που θα δώσει η Μίλαν στους «πολίτες» για τον παίκτη, το οποίο θα είναι 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Άλλωστε από την Σίτι δεν ήθελαν ο Ντε Γιόνγκ να φύγει του χρόνου ελεύθερος χωρίς να αφήσει κάποια χρήματα στα ταμεία του σύλλογου.

Περεταίρω λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του Ολλανδού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η Μίλαν ενισχύεται σημαντικά στον χώρο του κέντρου με αυτή την μεταγραφή.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Όχι σε 50 εκατ. για τον Χουλκ η Πόρτο! 

30/8/2012

Όχι σε 50 εκατ. για τον Χουλκ η Πόρτο!
Αποφασισμένη να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή είναι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Λίγες ώρες μετά το ναυάγιο στην προσπάθεια απόκτησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου η ρωσική ομάδα κατέθεσε μια άκρως δελεαστική πρόταση στην Πόρτο για τον Χουλκ, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Πίντο Ντα Κόστα, ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, ο οποίος επεσήμανε ότι απάντησε αρνητικά.

«Τους εξηγήσαμε ότι ο Χουλκ δεν είναι προς πώληση», τόνισε ο Ντα Κόστα και συνέχισε: «Δεν θέλουμε να χάσουμε τον Χουλκ. Για αυτόν τον λόγο είπαμε «όχι» στη Ζενίτ και θα πούμε σε κάθε πρόταση που θα μας έρθει για αυτόν τον παίκτη», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Πόρτο.


 ΓΕΡΜΑΝΙΑ

«Έμεινα γιατί θα βελτιωθώ» 

30/8/2012

«Έμεινα γιατί θα βελτιωθώ» 
Τους λόγους που απαρνήθηκε τα χρήματα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης –με τα οποία θα έλυνε το πρόβλημα της ζωής όπως παραδέχθηκε- εξήγησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Δεν ήταν το σωστό τάιμινγκ να φύγω. Έμεινα στη Σάλκε γιατί θα βελτιωθώ και γιατί όχι αργότερα να έχω τη δυνατότητα να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα», τόνισε ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ 2014 και εξέφρασε την επιθυμία να μην τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

-για την πρόταση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
«Ομολογώ ότι ήταν τιμή να έχω μια τόσο μεγάλη πρόταση από έναν μεγάλο σύλλογο. Και μάλιστα με τέτοιες οικονομικές απολαβές που θα έλυνα το πρόβλημα της ζωής μου και της οικογένειάς μου. Αποφάσισα όμως να μείνω στη Σάλκε μετά από συζητήση με την οικογένειά μου και νομίζω ότι πήρα και την σωστή απόφαση. Νιώθω τέλεια στη Σάλκε και είναι σαφώς καλύτερο πρωτάθλημα το γερμανικό από αυτό της Ρωσία. Στη Γερμανία έμεινα γιατί θα βελτιωθώ και γιατί όχι αργότερα να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου.

Όλα τα σκέφθηκα. Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Ήταν και πολλά τα λεφτά. Πολλοί ποδοσφαιριστές θα πήγαιναν. Δεν θα ήταν όμως η καλύτερη εξέλιξη για εμένα. Πιστεύω σε εμένα και στις δυνατότητές μου και νομίζω ότι δεν θα ήταν το σωστό τάιμινγκ να φύγω από τη Γερμανία και να πάω στη Ρωσία. Είναι καλό που παραμένω στη Γερμανία. Το μέλλον δεν το σκέφτομαι, όπως και το που θα είμαι το επόμενο καλοκαίρι. Σκέφτομαι τη Σάλκε και πως θα δίνω σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου».

-Για την πρόταση ανανέωσης που δέχθηκε από τη Σάλκε
«Ναι μου έχει γίνει πρόταση. Και νομίζω ότι τις επόμενες ημέρες θα κληθώ από τη διοίκηση προκειμένου να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο».

-Πού βελτιώθηκε σας παίκτης στη Σάλκε;
«Δεν μπορώ να πω. Απλά βελτιώνεσαι μέσα από τα παιχνίδια. Η προπόνηση –είναι αλήθεια- πως δεν αρκεί. Οι γερμανοί –πρέπει να παραδεχθούμε- πως είναι αξιοκρατικοί. Αν είσαι καλός και το αξίζεις θα παίζεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Όταν αποφασίσεις να πας στο εξωτερικό πρέπει πραγματικά να το έχεις πάρει απόφαση. Όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό ήμουν ένας άγνωστος. Πίστευα όμως σε εμένα και είπα ότι θα πάω να δουλέψω και θα αγωνιστώ».

-Για την κόντρα της Ελλάδος με την Γερμανία:
«Την αισθάνομαι κάθε ημέρα. Είναι… κάπως απέναντί μας. Κακά τα ψέματα. Έμενα όμως με αγαπούν, με εκτιμούν και με σέβονται. Και εγώ μέσω των εμφανίσεών μου προσπαθώ να δείξω ότι οι Έλληνες είμαστε δυνατοί».

-Για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ:
«Δεν θα ήθελα να πέσω με τον Ολυμπιακό. Δεν με ενδιαφέρει από εκεί και πέρα».

-για την Εθνική ποδοσφαίρου:
«Έχουμε κάνει ένα καλό όνομα με την Εθνική. Ναι θα περάσουμε στο Μουντιάλ και θα συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».

-Για τον Καραγκούνη:
«Ο Κάρα είναι ο αρχηγός. Είναι τεράστια προσωπικότητα. Θα ήθελα να είναι δίπλα μας. Ναι να είναι το νέο αίμα στην ομάδα αλλά ο Καραγκούνη και ο Κατσουράνη είναι πολύ σημαντικοί. Μας βοηθούν και όταν χρειάζεται αυτοί μιλούν… Εμένα με βοηθούν πάρα πολύ και με ανεβάζουν ψυχολογικά».

Καλωσόρισε τον Αφελάι ο Χούντελαρ! 

30/8/2012

Καλωσόρισε τον Αφελάι ο Χούντελαρ!
Το «φλερτ» της Σάλκε για τον δανεισμό του Ιμπραΐμ Αφελαί, είναι δεδομένο. Ο γερμανικός σύλλογος και η Μπαρτσελόνα βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια, ωστόσο ο Γιαν Κλας Χούντελαρ προχώρησε την υπόθεση ένα… βήμα, καθώς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, καλωσόρισε τον συμπατριώτη του στην ομάδα.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είναι μια… ανάσα από την πραγματοποίηση της μεταγραφής του στους Γερμανούς, με τη μορφή δανεισμού, με οψιόν απόκτησης το επόμενο καλοκαίρι.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν οι… πληροφορίες του Χούντελαρ είναι «τσεκαρισμένες» και αν ο Αφελάι θα φορέσει και επίσημα τη φανέλα των «βασιλικών μπλε».

"Θέλω να καλωσορίσω τον Ιμπραΐμ Αφελάι στη Σάλκε", έγραψε σχετικά στο Twitter ο Ολλανδός επιθετικός.

Ζόρια για τους μεγάλους 

31/8/2012

Ζόρια για τους μεγάλους
Δύσκολα ματς για τους διεκδικητές του τίτλου περιλαμβάνει η δεύτερη αγωνιστική στην Bundesliga. Τα βλέμματα συγκεντρώνει η αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Στουτγκάρδη, με τους Βαυαρούς να παρατάσσονται δίχως τους τραυματίες Γκόμεζ, Αλάμπα και Κοντέντο, αλλά με το νέο απόκτημα, Χάβι Μαρτίνεθ, πιθανότατα στον πάγκο. Η πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει τη Νυρεμβέργη εκτός έδρας με στόχο το δύο στα δύο με μοναδικό απόντα τον Σβεν Μπέντερ.

Η Σάλκε, πρώτη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ. Ο Χουμπ Στέβενς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού και ο Τζέφερσον Φαρφάν αποθεραπεύτηκε πλήρως.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις Βόλφσμπουργκ-Ανόβερο και Βέρντερ Βρέμης-Αμβούργο

Το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής

Παρασκευή 31/8

Μάιντς-Γκρόιτερ Φιρτ 21:30

Σάββατο 1/9 (16:30)

Σάλκε-Άουγκσμπουργκ
Λεβερκούζεν-Φράιμπουργκ
Βέρντερ Βρέμης-Αμβούργο
Νυρεμβέργη-Ντόρτμουντ
Χόφενχαϊμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Γκλάντμπαχ 19:30

Κυριακή 2/9

Βόλφσμπουργκ-Ανόβερο 16:30
Μπάγερν Μονάχου-Στουτγκάρδη 18:30

Η επόμενη αγωνιστική

Παρασκευή 15/9

Άουγκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ 21:30

Σάββατο 1/9 (16:30)

Μπάγερν Μονάχου-Μάιντς
Γκλάντμπαχ-Νυρεμβέργη
Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν
Ανόβερο-Βέρντερ Βρέμης
Στουτγκάρδη-Φορτούνα Ντίσελντορφ
Γκρόιτερ Φιρτ-Σάλκε 19:30

Κυριακή 2/9

Φράιμπουργκ-Χόφενχαϊμ 16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αμβούργο 18:30

 ΓΑΛΛΙΑ

Πλακώθηκαν «Ίμπρα» και Νενέ 

30/8/2012

Πλακώθηκαν «Ίμπρα» και Νενέ
Θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Νενέ, στην προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν, την Τετάρτη. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Βραζιλιάνος έδειξε υπερβολικό ζήλο και χτύπησε το Σουηδό, που δεν δίστασε να απαντήσει. Ευτυχώς οι συμπαίκτες τους φρόντισαν να προλάβουν τα χειρότερα, χωρίζοντας τους δύο ποδοσφαιριστές.

Η κακή εκκίνηση στο Σαμπιονά έχει προκαλέσει εκνευρισμό στους παράγοντες και τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, που βλέπουν την ομάδα τους να μην μπορεί να κερδίσει, παρά τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν το καλοκαίρι για την ενίσχυσή της. Ο εκνευρισμός αυτός έγινε, όμως, εμφανής και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, που μοιάζουν να βρίσκονται στα όριά τους.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Νενέ λίγο έλειψε να «έρθουν στα χέρια». Αφορμή στάθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα του Βραζιλιάνου πάνω στο Σουηδό. Ο «Ίμπρα» δεν «εκτίμησε» το πάθος του συμπαίκτη του και ανταπέδωσε το χτύπημα. Ευτυχώς πριν ξεκινήσουν να «πέφτουν» οι πρώτες «ψιλές», επενέβησαν οι συμπαίκτες τους και τους χώρισαν.

Τα αίτια αυτής της αντίδρασης του Ιμπραΐμοβιτς πρέπει να αναζητηθούν αλλού, σύμφωνα με τις γαλλικές εφημερίδες. Ο ένας είναι η άρνηση του Νενέ να παραχωρήσει τη φανέλα με το «10» στον νεοφερμένο «Ίμπρα», ο οποίος αναγκάστηκε να υποχωρήσει και να φορέσει το «18».

Ο άλλος λόγος έχει να κάνει με τον «εκρηκτικό» χαρακτήρα του Σουηδού, που δεν είναι καινούργιος σε τέτοια περιστατικά. Στο παρελθόν έχει ήδη «πλακωθεί» σε προπόνηση της Μίλαν με τον τότε συμπαίκτη του, Ονιέγου και παλιότερα με τον Ζεμπινά, όταν αγωνιζόταν στη Γιουβέντους.

Το σίγουρο είναι πως αν δεν έρθουν σύντομα επιτυχίες στην Παρί, θα γίνουμε μάρτυρες και άλλων τέτοιων επεισοδίων.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου