ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Θλάση στον προσαγωγό ο Κοντρέρας

Θλάση στον προσαγωγό ο Κοντρέρας

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Άτυχος στάθηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής έκαναν λόγο πως ο Χιλιανός στόπερ υπέστη θλάση στον προσαγωγό. Θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 μέρες.
Ο Πάμπλο Κοντρέρας στάθηκε άτυχος στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (29/8), καθώς ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (30/8) o 34χρονος Λατινοαμερικανός στόπερ έκανε μαγνητική και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έκαναν λόγο πως ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί θλάση ελαφριάς μορφής στον αριστερό προσαγωγό.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 15 μέρας, όπερ και σημαίνει πως χάνει σίγουρα το ερχόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό στο Φάληρο (2/9), ενώ θα προλάβει οριακά τόσο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, όσο και την πρεμιέρα του Champions League. Σύντομα ο ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου