ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωσε τον Αφελάι η Σάλκε

Ανακοίνωσε τον Αφελάι η Σάλκε

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Β όμιλο του Champions League, Σάλκε, ενισχύθηκε σημαντικά καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Ολλανδού μεσοεπιθετικού Ιμπραχίμ Αφελάι από την Μπαρτσελόνα, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Τον Εσιέν θέλει η Άρσεναλ.
Στον Β όμιλο του Champions League μαζί με τις Άρσεναλ, Σάλκε και Μονπελιέ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός, με την γερμανική ομάδα να ενισχύεται σημαντικά λίγο πριν εκπνεύσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

Συγκεκριμένα η Σάλκε απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο τον Ολλανδό διεθνή μεσοεπιθετικό Ιμπραχίμ Αφελάι από την Μπαρτσελόνα. Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας, που πλέον αποκτά επιπλέον ισχύ στην επιθετική της γραμμή όπου δεσπόζει η παρουσία του, επίσης Ολλανδού, στράικερ Κλάας Γιαν Χούντελαρ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως και η Άρσεναλ κοιτάζει να ενισχυθεί την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, με τον Αρσέν Βενγκέρ να θέλει να φέρει τον Μικαέλ Εσιέν στο "Emirates", ως δανεικό από την Τσέλσι.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου