ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ...ΤΗΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΛΕΜΕ...(video)

ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ...ΤΗΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΛΕΜΕ...(video) 

29/8/2012

Λοιπον παιδια χωρις πλακα τωρα...ενταξει...ειχα φιαξει ενα φωτοσοπ για παρτη του για τις ασυναρτησιες που ελεγε συνεχεια...αλλα αποτι φαινεται πραγματικα δεν πρεπει ναναι στα καλα του ο ανθρωπος..

Aν παρατηρησετε στο βιντεο τον τροπο που μιλαει θα καταλαβετε το θυμο του απο την φαπα και την αναμενομενη ξεφτυλα που εφαγε η ομαδα του,και θα παρατηρησετε οτι τραυλιζει και οτι λεει το λεει με μισος και κακια...και οχι τιποτε αλλο...

Mπροστα στο κομπλεξ που εχει  δεν τον ενδιαφερει αυτα που ξεστομιζει τι συνεπειες θα εχουν, απλα θελει να τα πει να παραμυθιασει πρωτα απολα το δικο του μυαλο γιατι ειναι ο πρωτος που ξερει οτι ολα αυτα που λεει δεν συμβαδιζουν με την ανθρωπινη λογικη και προσπαθωντας να γινει οσο πιο πειστικος γινεται λεει...οτι η διοικηση και ο κοσμος του ΠΑΟ ενανντιον του Ολυμπιακου, οτι τον ακουν και μικροι η μεγαλοι σε ηλικια ανεγκεφαλοι και οτι αυτο θα ιοδηγησει σιγουρα σε επεισοδια και τα επεισοδια αυτα ποιος ξερει τι καταληξη θα εχουν δεν τον απασχολει καθολου...το κεφι του να κανει και δεν τον νοιαζει τιποτε λεμε..

O ανθρωπος ειναι επικινδυνος λεμε...με ολα αυτα που λεει μπορει να δημιουργησει καταστασεις πολυ ασχημες για το Ελληνικο ποδοσφαιρο και ισως πρωτογνωρες...μακαρι να κανω λαθος αλλα δυστυχως αν συνεχισει ετσι και δεν τον στα,ματησει κανενας..θα επεληθευτω.

Και ποιος να τον σταματηση? εδω τα εβαλε και με τον Αθλητικο Εισαγγελεα και δηλωσε οτι δεν επρεπε να το κανει αυτο, εχει την γνωμη οτι αυτος ειναι ο Καισαρας και μπορει να λεει οτι θελειοπου θελει να κατηγορει ανθρωπους και καταστασεις χωρις αποδεικτικα στοιχεια και αν χρειαστει να θυσιασει ακομα και ανθρωπινες ζωες αρκει να γινει το δικο του...επαναλαμβανω..δειτε το βιντεο και θα αντιληφθειτε πληρως οτι...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου