ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Σαν να είναι χρόνια στην ομάδα Περπέρογλου-Μαυροειδής

Σαν να είναι χρόνια στην ομάδα Περπέρογλου-Μαυροειδής

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται στο Καρπενήσι, με τους Περπέρογλου και Μαυροειδή να αισθάνονται λες και βρίσκονται χρόνια στην ομάδα. Το "8" και το "11" διάλεξαν στις φανέλες.
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του στο Καρπενήσι, δίνοντας σε πρώτη φάση βαρύτητα στα τρεξίματα και στη φυσική κατάσταση.

Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας οι ερυθρόλευκοι έδωσαν το "παρών" με δεκατρείς παίκτες, έχοντας ως καινούρια πρόσωπα στο ρόστερ τους μοναχά δύο καλαθοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Στράτο Περπέρογλου και Δημήτρη Μαυροειδή.

Αμφότεροι νιώθουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό και όσοι τους ζουν από κοντά σχολιάζουν πως αισθάνονται άνετα και οικεία, λες και βρίσκονται χρόνια στην ομάδα.

Και σε αυτό έχουν παίξει ρόλο και οι συμπαίκτες τους, οι οποίοι τους βοηθούν ώστε να προσαρμοστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Το κλίμα στις τάξεις των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης είναι καταπληκτικό, με τους ερυθρόλευκους να συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο Καρπενήσι υπό τις οδηγίες του κόουτς Γιώργου Μπαρτζώκα.

Όσον αφορά τους αριθμούς στις φανέλες, ο Στράτος Περπέρογλου έχει επιλέξει το νούμερο "8", το οποίο είχε πέρσι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής προτίμησε το "11", το οποίο είχε ο Μιχάλης Πελεκάνος. Οι υπόλοιποι κράτησαν τα ίδια.

Αναλυτικά το ρόστερ και οι αριθμοί των παικτών ενόψει της νέας σεζόν:


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου