ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Το παρακαλαγε και...του βγηκε...!

Το παρακαλαγε και...του βγηκε...!

31/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

Αν εισαι γρουσουζης και κολοφαρδος ολα μπορεις να τα πετυχεις...το παρακαλαγε τον αποκλεισμο για ΠΑΟΚ του βγηκε και ο αποκλεισμος του Ατρομητου και τωρα τριβει τα χερια του ο δεκαρογλυφτης ο βαζελας..

Τωρα βεβαια εσεις που αποκλειστικατε μπορειτε ελευθερα να τους καταριοσαστε να αποκλειστουν απο την αρχη...

Οσον αφορα εμας? σας ευχομαστε να αποκλειστειτε και με βαρυ σκορ  για να το συπληρωσετε στον πινακα της...Ευρωπαικης σας ιστοριας...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ

«Κέρδισε» από τους αποκλεισμούς 
Σχεδόν 7 εκατ. ευρώ υπολογίζονται τα συνολικά κέρδη του Παναθηναϊκού μετά τους αποκλεισμούς του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου από τη συνέχεια του Europa League.

Τα εγγυημένα χρήματα που θα έμπαιναν στα ταμεία του «τριφυλλιού» πριν από τους χθεσινούς αγώνες από το market pool της UEFA ήταν κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Μετά τους αποκλεισμούς των δύο ελληνικών ομάδων οι «πράσινοι» θα πάρουν περίπου 2 εκατ. ευρώ από τα χρήματα που αντιστοιχούν στην Ελλάδα.

Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μοναδικά χρήματα που θα πάρει ο Παναθηναϊκός. Σε αυτά προστίθενται τα λεφτά που δίνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ του Champions League (της τάξεως των 2,1 εκατ. ευρώ) και άλλο 1,3 εκατ. ευρώ ως μπόνους από τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

Έτσι το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 7,4 εκατ. ευρώ και κάνει τους «πράσινους» να χαμογελούν.

Όσον αφορά τις φήμες για πρόβλημα με την Εφορία, η διοίκηση το διέψευσε κατηγορηματικά. Η Sportday γράφει ότι ο Παναθηναϊκός είχε προγραμματίσει τις προηγούμενες ημέρες να δώσει κάποια χρήματα σε διακανονισμούς παικτών και εν γνώσει του πήγε λίγο πιο πίσω το θέμα με την Εφορία.

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου