ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Α.Μ.Ε.Α.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Α.Μ.Ε.Α. 

30/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Τα πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Α.Μ.Ε.Α
Για τον Θρύλο η εξυπηρέτηση των Α.Μ.Ε.Α. είναι μεγάλης σημασίας και γι αυτό κάθε φορά κάνει το καλύτερο δυνατό. Έτσι με αφορμή την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, την Κυριακή στον ΝΑΟ, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.
Αναλυτικά:
Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) και μετά από σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα μας την 29/08/2012, ενημερώνει για τα εξής:

Για την 2η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 02/09/2012 και ώρα 20:30, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί από την Παρασκευή 31/08/2012 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 - 18:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου