ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Μέχρι την Ουκρανία…

Μέχρι την Ουκρανία… 

29/8/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ

Μέχρι την Ουκρανία…
Τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς ψάχνει από την προηγούμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός και, όπως γράφει σήμερα η SportDay, έχει «ψαχτεί» μέχρι την ουκρανική αγορά. Πρόκειται για μία δύσκολη αγορά, αφού οι ομάδες αγοράζουν με πολλά εκατομμύρια ευρώ ταλαντούχους Λατινοαμερικανούς ποδοσφαιριστές και δύσκολα μπορεί κάποιος άλλος σύλλογος να τους αγοράσει.

Το θέμα, όμως, είναι ότι αρκετοί από αυτούς δεν αντέχουν τις καιρικές συνθήκες στην χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και πιέζουν τις διοικήσεις των ομάδων τους να αποχωρήσουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνουν μεταγραφή με την μορφή δανεισμού ή ως ελεύθεροι.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν φτάσει στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προτάσεις για ποδοσφαιριστές που αγωνίζεται στο ουκρανικό πρωτάθλημα και, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι Πειραιώτες «ψάχτηκαν» για μία εξαιρετική περίπτωση. Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί το όνομα του εν λόγω παίκτη.

Πριν από λίγο καιρό φαίνεται ότι είχε προταθεί ο Ντεντίνιο, ο οποίος είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και η μεταγραφή του είχε προκαλέσει αίσθηση. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όμως πήγε στο Ντόνετσκ και τώρα παραχωρείται από τον ουκρανικό σύλλογο.

Επίσης, ακούστηκε το όνομα του Τάισον, ο οποίος είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από τους περσινούς αγώνες του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ στο Europa League. Ωστόσο, πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, εκτός και αν θέλει ο ίδιος να αποχωρήσει και οι νταμπλούχοι ψάξουν την κατάλληλη φόρμουλα για την απόκτησή του.

Πάντως, η ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει τις παραπάνω πληροφορίες, όμως είναι δεδομένο ότι έχει «ψαχτεί» στη συγκεκριμένη αγορά. Εν τω μεταξύ, οι Πειραιώτες επιβεβαιώνουν πλέον τις πληροφορίες ότι κοιτάζουν να πάρουν ακόμη έναν παίκτη για την ενίσχυση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας. Πιθανότατα αυτός θα είναι αμυντικός χαφ και ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα του Τζαμάλ της Μπράγκα και του Μπεν Χαΐμ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου